VLJORA ČITAKU UVREDILA SRBIJU: Kad vidite sa kakvim zlom je uporedila Srbe, ZANEMEĆETE!

Kosovo

Foto: printscreen/instagram

Ambasadorka Kosova u SAD Vljora Čitaku uporedila je Srbe sa najvećim zlom u trenutno najpopularnijoj seriji Igra prestola, a uspela je i da naljuti sve svoje pratioce jer je otrkila šta će se desiti u epizodi koja još nije emitovana!

Naime treća epizoda poslednje sezone “Igre prestola” (Gejm of trouns), pored toga što predstavlja najdužu scenu bitke, možda je i najiščekivanija epizoda svih vremena, jer se u njoj odvila bitka živih, predvođenih Starkovima i princezom Deneris Targarjen, i Belih hodača i vojske zombija, predvođenih Kraljem noći.

Neki od fanova u Srbiji su s nestrpljenjem budni dočekali svetsku premijeru koja je bila jutros u tri sata, dok će većina gledati srpsku premijeru večeras u 21 sat.

Ako do sada niste gledali treću epizodu, upozoravamo vas da odavde kreću spojleri!

Naime, ambasadorka Kosova u SAD uporedila je Kosovo sa ponosnom, hrabrom i praktično neuništivom familijom Stark, gospodara Severa, dok je Srbiju uporedila sa zlim Belim hodačima.

Čitaku je posle sinoćnje svetske premijere tvitovala sledeće:

“Igra prestola! Pa, kuća Stark je pobedila u velikom ratu. Da bismo to preveli na termin Kosova, Srbija je pobeđena. A sada, ko će sedeti na prestolu… to više nije važno! Veliki rat je doneo pobedu! A za ostatak… pa, ako nam se ne sviđaju, pobedićemo ih!”

Naime, Beli hodači su definitivno poraženi, a njih je Čitaku uporedila sa Srbima, kojima predviđa skori poraz, misleći po svoj prilici na pregovore o statusu koji se danas popodne nastavljaju u Berlinu.

ČUDO U SRPSKOM MANASTIRU! Muslimanka se pomolila u Mileševi pa zatrudnela!

I dok je Srbe uporedila sa najvećim zlom u seriji, vojskom koja predstavlja samu Smrt, dotle su kosovski Albanci pravoverni Starkovi koji će poraziti hordu beslovesnih zombija.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)