VLASNIK BEOGRADSKOG RESTORANA POSTAVIO VUČIĆEVU FIGURU U OBJEKTU: Reakcije gostiju su URNEBESNE

restoran

FOTO: TWITTER / SCREENSHOT

Vlasnik jednog prestoničkog restorana dosetio se kako da privuče mušterije, pa je na čelo centralnog stola u objektu postavio figuru predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Telo figure napravljeno je od plastike, a glava od gipsa.

Vlasnik ovog restorana objašnjava svoj potez pre svega time da – nikakva provokacija nije u pitanju.

– Ideja da skulpturu predsednika Srbije postavim u kafani bila je marketinške prirode. I pokazala se kao čist pogodak – kaže Zvezdan Pejović, vlasnik prestoničke kafane za “Danas” i dodaje da, objekat nije reklamirao, ali da su slike gostiju zagrljenih sa predsednikom zaživele na društvenim mrežama, pa se o ovoj kafani uveliko priča po Beogradu.

KADA TE ŽIVOT NE ŠTEDI: Poznati glumac preživeo logor, Goli otok i IZDAJU ŽENE koju je voleo

Figura Vučića u ovom objektu “sedi” već dvadesetak dana, i stalni gosti su na njega već navikli. Međutim, njihove prvobitne reakcije su, prema rečima vlasnika, bile neprocenjive.

– Znao sam da to mora biti nešto što izaziva pažnju najvećeg broja ljudi. I emocije. A ko drugi u toj meri to čini, nego predsednik Vučić. Reakcije gostiju kada ga vide su podeljene, kao i mišljenja o njemu. Neki se oduševe i pritrčavaju da ga zagrle i izljube, drugi ljutito pljunu na pod – priča Pejović.

predsednik

Foto: Tanjug

“Sasula mu sve u lice”

Kaže da je jedna gospođa bila toliko besna da je predsedniku “sasula sve u lice”, od nezadovoljstva njegovom politikom, do loše materijalne situacije u kojoj živi.

– Ušla su jednom prilikom dva naprednjaka i videvši Vučića stali su mirno na sred kafane. Tek kad su videli da je u pitanju skulptura, rekli su mi: Al’ si nas odsekao, mislili smo da je stvarno komandant – navodi Pejović.

Ipak, kaže, najupečatljivija anegdota vezana je za jednu četvorogodišnju devojčicu.

“Samo da mu nešto šapnem”

– Dete je prišlo i pitalo me da li može da se slika sa Vučićem. Rekao sam joj naravno da može. Uzela je tatin telefon, dala mi da je uslikam, došla do skulpture a onda rekla: samo nešto da mu šapnem… – priča Pejović.

Kaže i da ne zna da li Vučić zna da se u njegovom objektu nalazi njegova skulptura, ali ga poziva da dođe.

Bila je i ostala jedna od najlepših žena na ovim prostorima: Nestala je sa scene, a evo kako danas izgleda (FOTO)

– Predsednik opštine zna, on je iz SNS-a, i svi lokalni naprednjaci. Svraćali su i dopada im se – kaže Pejović.

Međutim, navodi i da postoji pravilo ispisano na “predsedničkom stolu” – zabranjeno je svako ismevanje.

– Voleli ili ne voleli Vučića, funkcija predsednika mora da se poštuje. Ima onih koji mu stavljaju rogove, a devojke bi često da mu sednu u krilo i da se slikaju. To nije dozvoljeno – kaže on.

“Pa, moj je!”

Zanimljivo je i da je “predsednički sto” jedini u ovoj kafani za koji je potrebna rezervacija, ali je uvek popunjen “jer svi bi da ručaju sa predsednikom”.

Na pitanje da li planira Vučića da “drži” duže vreme u kafani, Pejović odgovara: Pa, moj je.

NEZAPAMĆENA SCENA NASILJA: Mladić u Staroj Pazovi pesnicom udara starca i ostavlja ga da nepomično leži na ulici (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Kaže i da ima ideju da postavi skulpture Tita i Putina, “ako mi Vučić donese dovoljno para”.

Skulpturu Aleksandra Vučića radila je umetnica Marija Jovanović, punih šest meseci. Pejović je zadovoljan učinkom, a i komentari na društvenim mrežama, gde je fotografija podeljena više od 100.000 puta su mahom pozitivni.

(Dnevne.rs/Blic.rs./Izvor: danas)