VEOMA LOŠE VESTI! KRALJICE BEZ NAJBOLJE! Marina Maljković izašla pred novinare i procedila: Ani Dabović je PUKLA KOST! (FOTO)

kosarka

Marina Maljković, Foto: Promo

Izvanredna igra srpske reprezentacije, trijumf nad Švedskom (87:49) i zakazano polufinale protiv favorizovane Španije u polufinalu Evropskog prvenstva u Srbiji.

Ali, ogroman problem za srpski tim, koji nikada do sada nije pobedio Španiju, jeste neizvesnost oko Ane Dabović pred meč u subotu (početak u 20.30 časova).

U meču sa Švedskom, Ani je napukla kost u levoj šaci i odmah joj je stavljena bandaža. Iako ona šutira desnom rukom, jasno je da je ovo veliki hendikep.

– Ani Dabović je definitivno slomljena kost, treba da ide na dodatne preglede. Videćemo – rekla je selektor Marina Maljković ovog petka novinarima.Našoj igračici je tokom čitavog susreta bila bandažirana ruka, a u jednom momentu je dobila i dodatne zavoje.Videlo se da trpi velike bolove, ali je i pored toga uspela da ubaci 19 poena i bude najbolja na meču protiv Švedske.

dabovic

Foto: Tvitter

O meču sa Španijom…

Marina Maljković je svesna snage rivala. I činjenice da Srbija do sada nije osetila slast pobede u susretima sa “crvenom furijom”.

– Španija je ogroman favorit, to je jasno kao dan. To je veliki sistem, mašinerija. Mi ih nikada nismo pobedili, mnogo dugo su na okupu, mnogo dugo je sve isto kod njih, a kod nas je bilo svega. Španija ima veliko iskustvo i veliki sistem iza sebe. Svakako da nas boli činjenica da nijednom nismo pobedili Španiju i da ćemo u tome da tražimo dodatnu motivaciju.

OSTALA NA MESTU MRTVA: Ovo je žena koja je stradala od UDARA MUNJE (FOTO)

Biće neizmerno teško, ali pokušaćemo da pronađemo neke rešenje da im se suprostavimo. Želim da verujem da su moje košarkašice pobednice, kao što i jesu, i da ćemo iskoristiti činjenicu da igramo u Areni, u Srbiji. Daćemo sve od sebe da dobijemo utakmicu protiv mnogo jačeg protivnika”, rekla je Marina Maljković.

         

(Dnevne.rs /Blic /Izvor: M. D. arenasport.rs )