VELIKI NEDELJNI HOROSKOP za period od 4. do 11. septembra 2016. godine (LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21.3.-20.4)

Posao – Ukoliko od narednih događaja očekujete nešto epohalno, samo ćete se nervirati i biti nezadovoljni. Retrogradni Merkur u vašem šestom polju ukazuje na osobe koje vam „podmeću nogu“ na poslu i šire tračeve. Mars u lošem aspektu sa Suncem dodatno komplikuje situaciju i dovodi do sukoba sa autoritetima. Najbolje bi bilo da izbegavate sve konflikte.

Ljubav – Veoma ste zadovoljni odnosom sa partnerom, jer ste baš to zamišljali. Mesec i Venera u sedmom polju nude vam ono najbolje, ali vi priželjkujete nešto drugo.

Zdravlje – Loša cirkulacija i spondiloza ne zahtevaju lekarsku intervenciju nego disciplinovano pridržavanje terapije.

[adsenseyu4]

BIK (21.4.-21.5)

Posao – Vladar znaka, Venera, nalazi se u znaku dnevnog vladarstva zbog čega bi trebalo što pre da nadoknadite propušteno. Vreme je da detaljno definišete šta tačno želite od posla i na koji način to da ostvarite. Takođe, važno je da imate rezervni plan i da budete fleksibilniji.

Ljubav – Kako je partner prikazan malefičnim spojem Marsa sa Saturnom, nalazi se u težem položaju nego vi. Zbog toga oseća jaku potrebu da mu pomognete i budete oslonac.

Zdravlje – Bićete podložni virusnim infekcijama, koje će pre svega napasti grlo. Mada su čajevi dobar lek, ipak posetite lekara.

voda

Foto: Dnevne.rs /pixabay

BLIZANCI(22.5.-21.6)

Posao – I pored toga što se Merkur, vladar znaka nalazi u retrogradnom hodu, uspećete da ostvarite poslovni uspeh. Mada će uspeh biti delimičan, ne budite nezadovoljni već prihvatite činjenicu da je svaki uspeh stepenik više. Budući da ste perfekcionista nećete biti zadovoljni.

Ljubav – Saturn i Mars koji dugo borave u Strelcu, inače vašem polju partnerstva i braka, neprekidno komplikuju emotivnu situaciju. Jedino vam preostaje da budete maksimalno strpljivi.

Zdravlje – Bezvoljnost je jedna od zamki koja može da ugrozi zdravlje. Budite oprezniji u saobraćaju, bez obzira da li ste vozač ili pešak.

RAK(22.6.22.7)

Posao – Distancirate se od svega što vas iritira, međutim, ukoliko ne promenite ponašanje, izgubićete kompas i doći u sukob sa okolinom. Naredna nedelja počeće tranzitom Meseca, vašeg vladara, kroz polje koje označava porodicu i porodičnu imovinu, što znači da bi tu trebalo da tražite rešenje za mnoge poslove.

[adsenseyu1]

Ljubav – Prestanite da pokušavate da menjate partnera, menjajte sebe, jer samo na taj način možda uspete da sačuvate vezu. Trenutni planetarni aspekt je prilično napet, što će otežati pokušaje da rešite neke emotivne probleme.

Zdravlje – Muški pripadnici znaka utehu za iracionalne strahove potražiće u alkoholu, dok će žene imati manje ginekološke tegobe.

LAV(23.7.22.8)

Posao – Retrogradni Merkur u polju novca možete iskoristiti na pozitivan način. Revidirajte poslove, prekontrolišite listu dužnika i počnite da rešavate nezavršene projekte. Jupiter na poslednjim stepenima znaka nagoveštava velike poslove, ali je bolje da još malo sačekate.

horoskop

Ljubav – Iznenada se u vašoj okolini pojavilo nekoliko osoba koje vas jako privlače. Sa svakom uspostavite odgovarajući kontakt, ali ne idite dalje, jer tokom ovog perioda svaki izbor može biti problematičan.

Zdravlje – Emotivno ste vrlo zadovoljni, osećate unutrašnji mir, a samim tim i zdravi.

DEVICA(23.8.22.9)

Posao – U konfliktu između želja, koje reprezentuje Jupiter, i mogućnosti, koje predstavlja Merkur, a koji se nalazi u retrogradnom hodu, pokušavate da nađete zlatnu sredinu. Ali, ta zlatna sredina je godišnji odmor i odustajanje od svega što trenutno ne možete da rešite.

[adsenseyu2]

Ljubav – Iako partner čini sve da zagolica vašu maštu, izgleda da je kasno. Jupiter, vladar polja partnerstva menja znak i donosi potpuno nove okolnosti u vaš emotivni život.

Zdravlje – Dobro znate da pozitivnim mislima možete ublažiti mnoge zdravstvene probleme. Zato se potrudite da u svemu vidite dobru stranu.

VAGA(23.9.22.10)

Posao – Prilično turbulentan period, kada je reč o poslu. Prisustvo Merkura u vašem dvanaestom polju ukazuje na brojne poslovne nedoumice i probleme. Imate osećaj da vam ništa ne ide od ruke. Ovako pozicionirane planete moraće da sačekaju Jupiterov ulazak u Vagu, kada vas očekuju pozitivne promene na poslu.

Ljubav – Planetarni aspekti podstiču ljubavne šanse, ali mogućnost realizacije zavisi od svakog pojedinačnog natala. Ukoliko se dobre šanse u natalu poklope sa aspektima Venere, doći će do pozitivnih promena u emocijama.

Zdravlje – Budite veoma oprezni, jer postoji mogućnost pada i manjih povreda.

ulje

Foto: Dnevne.rs /pixabay

ŠKORPIJA(23.10.22.11)

Posao – Nalazite se u relativno dobrom astrološkom periodu. Planetarni aspekti Marsa, vašeg vladara sa Venerom i Jupiterom čine vas uspešnim i srećnim. Dobićete nekoliko primamljivih poslovnih ponuda, ali vodite računa o tome koja je zaista realna.

Ljubav – Boravak Venere, planete partnerstva u dvanaestom polju, najčešće ukazuje na sklonost da se upuštate u odnose koje bi trebalo sakriti od javnosti. Ukoliko budete u dilemi da li da prihvatite tajnu vezu ili ne, dobro razmislite o svim posledicama takvog poteza.

Zdravlje – I pored toga što vam se raspoloženje često menja, zdravlje je dobro.

STRELAC(23.11.21.12)

Posao – Neke poslovne nedostatke i mane, nastale tokom boravka Saturna u vašem znaku, hitno bi trebalo da rešite i stavite pod kontrolu. One se prvenstveno odnose na želju da manipulišete kolegama, ali i da držite sve konce u svojim rukama. Kako je potpuna kontrola nemoguća, svi vaši pokušaji biće jalovi. Potrudite se da budete fleksibilni i otvoreni za nove mogućnosti.

[adsenseyu1]

Ljubav – Sredinom ovog perioda doći će do povratka starih ljubavi i već zaboravljenih „aktera“ vašeg emotivnog života. Ali, uvek imajte na umu – da su valjali ne bi bili bivši.

Zdravlje – Bolovi u grudima mogu biti posledica srčenih smetnji ili problema s plućima. Najviše vam smetaju nerviranje i pušenje.

JARAC(22.12.20.1)

Posao – Pokušajte da budete manje sebični, što se prvenstveno odnosi na porodične pripadnike znaka. Ukućanima je dosta vaše egocentričnosti. Na poslu obratite pažnju na promene koje će se dogoditi već tokom prvih dana perioda, a neće ni vas zaobići.

Ljubav – Spas od emotivnih problema tražite u bekstvu, a dobro znate da time ništa ne rešavate nego se još više otuđujete od partnera. Rešenje problema nije ni u poslovnom okruženju, pogotovo ne sa kolegama koji su u braku ili u vezi. Jednostavnije je da ih sami rešite.

Zdravlje – Mogući su problemi sa žlezdama, hormonima i neuravnoteženom ishranom.

VODOLIJA(21.1.19.2)

Posao – Kako će ovih dana napetost i tenzija biti u stalnom porastu, najmudrije je da većinu poslovnih pitanja ne pokušavate da rešite. Ovakva situacija potrajaće sve dok je Merkur u retrogradnom hodu, ili dok Jupiter ne uđe u Vagu. Nije vreme za velike poslove i bitne odluke – sačekajte bolje dane.

Ljubav – Partner oseća da ga zapostavljate, pa je poželjno da mu posvetite više pažnje. Srećom, ovo su samo trenutni aspekti, zbog čega ne bi trebalo mnogo da brinete o problemima tokom ovog perioda, jer će brzo proći. Ali, nemojte ih ni zapostavljati.

Zdravlje – Zbog prevelike osetljivosti moguće su manje zdravstvene tegobe.

RIBE(20.2.20.3)

Posao – Tokom ovog perioda unutrašnji konflikt je gotovo neizbežan, ali i neosnovan. U polju karijere dominiraju Mars i Saturn, što znači da ćete biti zatrpani poslom.

Ljubav – Retrogradni hod Merkura u sedmom polju ukazuje na višestruka preispitivanja, očekivanja i pogrešne procene. Period nije povoljan za nove veze, ali ni za obnavljanje starih. Najbolje je da se više posvetite aktuelnim dešavanjima u ljubavnom životu.

Zdravlje – Osim napetosti, većinu zdravstvenih problema uspevate da sanirate na vreme.

 (Dnevne.rs /Izvor: Mihailo Čukić, Novosti)