VELIKI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA SEPTEMBAR 2017: Poslovna šansa za Vodoliju, komplikacije u ljubavi za Škorpiju

astro

Foto: Pixabay

Horoskop po ciganskim kartama za septembar 2017: Ciganske karte otkrivaju šta vas očekuje u septembru 2017, piše Moj astrolog.

OVAN

Ljubav

Ključne reči za one u emotivnim vezama i brakovima ovog meseca bi trebale da budu – posvećenost, prisustvo, odgovornost. Znate, lako je biti sa nekim u emotivnom odnosu kada sve funkcioniše kako treba, kada se ima dovoljno vremena i kada se provodimo, zabavljamo, možda putujemo. No, pravi kvalitet jedne veze ogleda se u tome da se ne izgubi ljubav čak i onda kada imamo mnogo ličnih ili poslovnih problema i ne baš dovoljno vremena jedni za druge. Što više budete ulagali u svoju emotivnu ili bračnu priču, stabilniji ćete vi i partner biti u ovom periodu. Slobodni Ovnovi imaju jednu ozbiljnu ljubavnu šansu koja ide preko poslovnog segmenta, eventualno poznanstva preko prijatelja. No, konce vam može pomrsiti i osoba koja sa vama želi samo neobaveznu priču…

[adsenseyu5]

Posao

Naglašena je vaša posvećenost poslovnom segmentu i iz tog razloga ni ne sumnjam da ćete uspeti da ostvarite neke svoje dugoročne planove. Velika podrška vam stiže od strane žena tokom ovog meseca, a ako sa njima sklapate nova poslovna partnerstva, budite sigurni da će biti više nego uspešna. Takođe, ženska osoba vas može spojiti sa nekim ili posredovati u jednoj poslovnoj priči. Više ćete biti usmereni i na stanje svojih finansija, pa očekujte da se u ovom segmentu stabilizujete do kraja meseca.

Zdravlje

Kod nekih od vas može biti problema sa kičmom, naročito ramenim i lumbalnim delom. Pojedini Ovnovi imaće i manje tegobe sa peskom u bubrezima ili mokraćnim kanalima. Mlađa populacija bi trebala da bude više u pokretu. Suviše ste statični.

OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE: Kada budete registrovali kola možda ćete morati da izvadite i novu saobraćajnu (SPISAK AUTOMOBILA)

BIK

Ljubav

Oni u bračnim zajednicama će bolje proći tokom septembra meseca od ostalih pripadnika ovog znaka. Vi ćete se u potpunosti usmeriti na dom, porodicu, trudeći se da produbite odnos sa partnerom. Neki od vas će imati planove kada su prinove u pitanju ili će rešiti da ostave sve iza sebe i odu na godišnji odmor. Bikovi u emotivnim vezama imaju velike planove, ali se oni odvijaju suviše sporo. Povremeno se osećate stegnuti u okolnostima koje teško uspevate da menjate. Ne odustajte, pogotovo ako su vaši planovi usmereni ka stvaranju zajednice ili ulasku u brak. Usamljenim Bikovima ovo je prosečan ljubavni mesec. Povremeno ćete biti dosta sentimentalni i usmereni suviše na prošlost. Treća dekada donosi mogućnost novog emotivnog zanosa, a neke od vas će baš „pući“ romantika.

Posao

Ovo je dobar period da učvrstite svoje pozicije, da napravite solidniji temelj za svoju karijeru, da se nekako dodatno povežete sa poslovnim partnerima i saradnicima. No, ako budete hteli da pokrećete i pokušavate nešto novo, to će ići prilično traljavo i sporo. Povremeno će vam se činiti da ništa od planova nećete uspeti da realizujete. Nemojte dizati ruke od onoga što ste naumili, posvećujte i dalje svoje vreme i trud, jer polako dolazite u zonu kada sve ovo može profunkcionisati, naročito od treće dekade

Zdravlje

Prilično stabilna zdravstvena situacija očekuje mlađe pripadnike znaka. Možda biste mogli da porazmislite da je vreme za više rekreacije i fizičkih aktivnosti. Kod starijih Bikova mogući su problemi sa venama, jetrom, abdomenom.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

BLIZANCI

Ljubav

Prva dekada meseca kao da vas je u potpunosti odvukla na neku drugu stranu i nemate dovoljno vremena ni za sebe, a kamoli za nešto više posvećenosti voljenoj osobi. Osećate da se udaljavate i da vaša komunikacija postaje sve svedenija, i jasno vam je da morate što pre promeniti ovu situaciju. Zato ćete se potruditi da u ostatku meseca budete više prisutni, da nekim lepim potezima iznenadite voljenu osobu ili da čak odete na kraći izlet van grada. Što se usamljenih Blizanaca tiče, vi imate neku povremenu komunikaciju sa osobom koju simpatišete, ali je to toliko retko i „na mišiće“ da prosto niste sigurni da li ćete uopšte uspeti da nešto konkretnije uradite. Samo polako, sve će doći na svoje – videćete koliko vam lepši dani u ljubavi idu od početka druge dekade meseca…

Posao

Sve se vrti oko para, a para – ni od korova. Lepo vam je više muka da se sabirate i oduzimate, da premećete iz šupljeg u prazno. Pokušavate da ugovorite neke nove poslove – ništa. Jurite neke ljude za saradnju, ali ih ne stižete. I tako u krug. Blago meni, ne odustajte vi od onoga što nameravate da pokrenete, pa koliko god rezultati u početku bili slabi. Sve će se otvoriti u drugom delu meseca. Biće i novih poslovnih angažmana, saradnje će se pojačati, a ono što je najlepše – biće više i novca.

Zdravlje

Kod mlađih Blizanaca neke sitnije tegobe početkom septembra – moguće je i da su alergije u pitanju. Stoje i mogućnosti za povrede, naročito ruku i nogu. Stariji pripadnici znaka bi trebali da obrate pažnju na ishranu.

OPTUŽIO SONJU ZA PREVARU SA MARKOM: Evo ko je on, a nije Jarić (FOTO)

RAK

Ljubav

Umesto da se samo prisećate koliko vam je nekada bilo lepo sa emotivnim ili bračnim partnerom, i da čeznete za „starim dobrim vremenima“, bilo bi baš fino kada biste nešto i uradili konkretnije po pitanju sređivanja vaših ljubavnih relacija. Prilike za to imate, više nego dobre tokom celog septembra, samo je pitanje da li i kada imate nameru da se pokrenete. Naime, iako su vam izašle karte koje su dobre i koje vas podržavaju, one su previše statične, što govori o tome da možete propustiti neke izvanredne šanse – zato je za vas savet da pokažete partneru ljubav i podršku koju nosite u sebi. Usamljeni pripadnici ovog znaka tek će u trećoj dekadi meseca možda uspeti da ostvare svoje ljubavne namere prema jednoj osobi. Imaćete dosta kontakata sa suprotnim polom, ali malo pravih realnih šansi za pokretanje veze.

Posao

Poslovne okolnosti su solidne, vi ste do nekih pozicija došli i osećate se prilično stabilno. Neki od vas će deo ovog meseca provesti na odmoru, drugi će pak uglavnom obavljati neke svakodnevne obaveze, bez velikih trzavica i komplikacija. Više ćete se zainteresovati za neke nove poslovne mogućnosti i nove saradnje tokom druge dekade septembra. Neka zaista dobra prilika vam je već na dohvat ruku, moguće je da je to nešto što ste već pokušavali da pokrenete u prethodnom periodu. Novac – zadovoljavajuće.

Zdravlje

Sve ono što je vezano za stomačni deo ili za kičmu, može predstavljati problem tokom septembra. Stariji Rakovi neka obrate pažnju na holesterol i stanje jetre i žuči. Mlađi pripadnici znaka moraju da nešto promene u načinu ishrane i više se kreću

[adsenseyu4]

LAV

Ljubav

Vi i emotivni ili bračni partner zaista ćete morati mnogo da razgovarate tokom ovog septembra da bi sve između vas dvoje funkcionisalo u nekom skladnom ritmu. Koliko god da su okolnosti u vašim bitnim relacijama povoljne i pozitivne, vidi se da između vas i voljene osobe mora biti razumevanja i otvorenosti. Neke probleme, ali i neke dnevne situacije je potrebno razrešiti, izneti ih na svetlost dana, jer ćete jedino na taj način preduprediti bilo kakvu eventualnu problematiku. Neki od vas koji su u dužim emotivnim vezama mogli bi da u drugom delu septembra ozbiljno razmisle o budućnosti odnosa. Kod nekih su izvesne i najave braka, veridbe ili počeci zajedničkog života. Usamljeni Lavovi i ovog meseca će biti okruženi udvaračima, a druga polovina meseca je fenomenalna za novu ljubavnu priču.

Posao

Nove poslovne šanse pokrenuće dogovori koje ćete obavljati u prvoj polovini meseca. Ovo je period kada biste svakako trebali da budete aktivniji, da se usmerite i na ono što niste završili, ali i da se posvetite pregovorima. Imaćete jedan fin pristup razgovorima, i vreme bi bilo da prezentujete i svoje ideje i neka kreativna rešenja. Pojedini će pokrenuti dopunske poslove, a neki od njih bi se mogli pretvoriti i u trajnu saradnju. Drugi deo meseca donosi vam mogućnost napredovanja, ili pojačanja poslovnih pozicija.

Zdravlje

Vreme je da započnete sa nekim novim režimom kada je ishrana u pitanju, ali i da promenite nešto u svojim životnim navikama. Stariji Lavovi će imati manjih problema sa nogama ili sa kičmom, naročito vratnim i lumbalnim delom.

MISTERIOZNA SMRT U BEOGRADU: Pronađena devojka sa PREREZANIM VRATOM i pocepanim helankama između nogu!

DEVICA

Ljubav

Moguće je da će u prvom delu meseca neka sumnja i nesigurnost postojati kada su vaše emotivne i bračne relacije u pitanju. Ne znam ko tu flertuje ili mulja nešto (možda i oboje), ali je evidentno da previše obraćate pažnju na nebitne stvari i još nebitnije ljude, a premalo na odnos i vezu. Neko malo poboljšanje kreće u drugom delu meseca, ali i tada je neophodno da iskrenost i otvorenost postoji između vas dvoje. U suprotnom, ukoliko budu postojale neke tajne, one itekako mogu izaći na svetlost dana. Ako ste vi osoba koja krije nešto, razmislite dobro koliko vam se to isplati. Usamljene Device od drugog dela meseca počinju sa intenzivnijim društvenim životom, pa će i emotivnih prilika biti više. No, za sada će se sve odvijati samo na nivou komunikacije.

Posao

Možda niste u potpunosti zadovoljni onim što ste ostvarili kada su vaši poslovni planovi u pitanju, ali bar u prvom delu septembra nećete moći da na neki brži i intenzivniji način pokrenete situaciju. Razradite još neke stvari dodatno, proverite ih i stupite u akciju u drugom delu meseca. Vrlo često ćete biti u aktivnoj komunikaciji i sa postojećim, ali i novim saradnicima i posebno će treća dekada obilovati šansama da proširite svoje poslovanje ili otpočnete značajnije saradničke odnose.

Zdravlje

Starija populacija Devica će imati manje zdravstvene padove, koji će se uglavnom vrteti oko kičme, ruku i nogu i žlezda sa unutrašnjim lučenjem. Mlađi će u prvom delu meseca imati sitnijih problema sa imunitetom, ali i melanholijom i lošim raspoloženjem.

Da li je ovo DOKAZ da je najgledaniji kviz “SLAGALICA” namešten?

VAGA

Ljubav

Vage koje su u stabilnim emotivnim vezama ili bračnim zajednicama, trebale bi da budu na oprezu tokom septembra meseca. Naime, tokom druge dekade ovog perioda nekima od vas otvoriće se zaista jake mogućnosti za avanturu, što može dovesti do ulaska u tajni odnos….a samim tim i do problema u vašim postojećim odnosima. Kod nekih se ove karte mogu aktivirati na drugačiji način – možete osetiti da vas partner ili celokupan odnos pritiska, blokira i počećete da osećate potrebu za slobodom. Pre bilo kakvih konkretnijih odluka, savet je – dobro razmislite. Usamljene Vage kao da su se potpuno raspustile. Ne razmišljate o tome šta će biti sutra, bitno vam je samo da uživate. Mnogi od vas će započeti neku vrstu odnosa tokom septembra, ali odnosa koji ne ide ka ozbiljnijoj vezi.

Posao

Vi neku formu poslovne stabilnosti imate, ali mora se primetiti da obaveze već počinju da vas pritiskaju i da se povremeno osećate da se konstantno vrtite u krug. Potrebna vam je promena, neke novine u poslovanju i mnogi će ih zaista tokom ovog meseca i aktivirati. Naročito je druga dekada ovog perioda „puna“ neočekivanih preokreta, novih poslovnih šansi, ali i rizičnih poteza. Velike su šanse da ćete otpočeti sa jednom potpuno novom poslovnom fazom u životu. Finansije – promenljivo, gore – dole.

Zdravlje

U drugom delu meseca stoji pojačan stres, a neki od vas bi trebali ozbiljno da porazmisle da se odreknu po koje loše navike. Možete imati i problema sa spavanjem. Kod starijih pripadnika znaka – tegobe sa urogenitalnim traktom.

[adsenseyu1]

ŠKORPIJA

Ljubav

Bili slobodni ili zauzeti pripadnik ovog znaka postoji ozbiljna opasnost da se ne samo zaljubite, nego – baš onako ludo, romantično zanesete jednom osobom. Ako imate partnera, razmislite dva puta pre nego što uletite u nešto što bi vas moglo prilično „poneti“, jer je evidentno da nećete moći da kontrolišete dešavanja, a da je razrešenje situacije neizvesno u kom pravcu će ići. Čak iako ste slobodni, osoba u koju ćete se zaljubiti do ušiju, je povelik zalogaj za vas. Kao prvo, moguće je da je to neko ko je zauzet. Kao drugo, vidi se da nećete moći često da se viđate, a da ćete svaki susret iščekivati „kao na iglama“. Neki od vas se mogu zaljubiti i u stranca koji će samo povremeno biti u vašoj blizini. Stoji da je svaka ljubav lepa, ali ako možete da izbegnete onu zbog koje ćete non stop čekati, to bi bilo baš fino…

Posao

Čekate na neki poslovni početak ili dogovor koji vam je obećan i pitate se da li ćete ga dočekati uopšte. Čini vam se da su neke promene i neka bitna dešavanja na domak vaših ruku, ali nikako da ih istinski zgrabite. Tokom ovog meseca najbolje će proći one Škorpije koje imaju saradnju sa strancima ili tek otpočinju rad sa njima. Vama je naročito plodonosna druga polovina meseca, jer će se sve aktivirati i pokrenuti više nego do sada. Generalno gledano – čuvajte se konkurencije u trećoj dekadi meseca

Zdravlje

Ako vas, naročito u drugom delu meseca, budu mučili čudni snovi, razmislite – možda vam nešto nagoveštavaju, otkrivaju. Škorpije će biti posebno intuitivne u ovom periodu. Što se fizičkog zdravlja tiče – tu ćete uglavnom biti ok. Ako pušite, sada je vreme da tu naviku stopirate.

Foto: Pixabay

STRELAC

Ljubav

Umesto da razmišljate kako biste mogli promeniti situaciju na bolje u svojim vezama ili bračnim zajednicama i zanosite se nekim planovima i idejama, neuporedivo bolje bi bilo da konačno nešto konkretno i uradite. Nikad nije kasno za otvoren razgovor, ali onaj bez povišenih tonova. Evidentno je da u vašim emotivnim relacijama već odavno mnoge stvari ne štimaju, ali mislim da je ovaj mesec „dušu dao“ da se nešto promeni na bolje. Usamljeni pripadnici ovog znaka vrlo često razmišljaju o jednoj osobi koja je na njih ostavila veliki utisak. I druga strana je zainteresovana za vas, pa bi bilo lepo da budete aktivniji u drugom delu meseca, jer se stvari mogu pokrenuti. Vreme je da ponovo privučete romantiku u svoj život.

Posao

Sve saradnje i poslovi sa strancima su naročito dobro podržani tokom septembra meseca i u ovim odnosima definitivno možete pokrenuti situaciju na bolje i prosperirati. I vaši planovi sada jesu spremni za aktivaciju. Što ste razmišljali, razmišljali ste. Sada je trenutak da napravite i neke značajnije promene u poslovnom segmentu. Nekima od vas moguće su i dodatne saradnje i dopunski angažmani u drugom delu meseca. Što se finansijskog dela tiče, evidentni su konstantni prilivi, čak i iz više izvora.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka bi u drugom delu meseca mogli imati problema sa venama ili sa mokraćnim kanalima. Mlađim Strelčevima se preporučuje da prekontrolišu stanje zuba. Uradite neke osnovne analize krvi.

TRI NAJINTELIGENTNIJA ZNAKA HOROSKOPA: Ne možete ih prevariti, sa njima je teško izaći na kraj (ASTROLOGIJA)

JARAC

Ljubav

Sudeći po prvoj karti, sa kojom otvaramo mesec septembar, izgleda da su vaše emotivne veze i bračna partnerstva u prilično stabilnoj fazi. Oni koji su u dužim vezama čak su počeli da se bave razmišljanjima o nekom zajedničkom životu ili formiranju porodice. Druga dekada vam je predstavljena malo „sumnjivo“, pošto ukazuje na mogućnost ljubomore, pa čak i pokušaja da proveravate partnera (ili on vas). Pokušajte da se ne opterećujete, verovatno je sve ovo bez ikakvih pravih osnova. Usamljeni pripadnici ovog znaka već duže vreme čekaju da se pojavi osoba sa kojom bi zaista mogli da otpočnu nešto što je vredno i trajno. Moguće je da je neko već tu, blizu vas, ali vi ste skloni da previše razmišljate i ovoj osobi tražite mane umesto da se prepustite i uživate.

Posao

Rado biste promenili nešto kada je poslovni segment u pitanju, ali ste prilično nesigurni, preispitujete se i tražite pravi trenutak za dejstvo. Doduše, stvari se kod vas pokreću, polako ali sigurno i za sada ni ne bi valjalo da nešto požurujete. Neka sve ide svojim tokom, jer je taj tok povoljan po vas. U drugom delu meseca počećete da se opterećujete konkurencijom i razmišljati koliko možete da verujete onima sa kojima radite. Treća dekada meseca donosi vam konkretizaciju nečega o čemu dugo razmišljate.

Zdravlje

Druga dekada donosi nešto slabiju energiju i manji pad imuniteta. Ostatak meseca je za mlađe Jarčeve prilično dobar, s tim što bi zaista trebali da se više krećete. Stariji pripadnici znaka mogu imati tegoba sa jetrom, žučnom kesom, abdomenom.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Ljubav
Nešto malo povišene energije i uzburkanih dešavanja pratiće Vodolije u emotivnim vezama i bračnim zajednicama tokom prve polovine meseca. Pokušajte da ovo izbalansirate time što ćete biti aktivniji, što ćete češće izlaziti ili čak otići na neko kraće putovanje. Generalno gledano, ni u jednom momentu nećete zaista ugroziti vaš odnos, ali će vas pomalo smarati te vruće – hladno igrice. No, neko olakšanje za vas dolazi tokom treće dekade meseca, kada ćete uspeti da se stabilizujete i ponovo posvetite jedno drugom na pravi način. Usamljeni pripadnici ovog znaka idu ka jednoj velikoj emotivnoj priči. Vama sledi poznanstvo, i to najverovatnije polovinom meseca, sa osobom koja će vas zaista zaintrigirati i sa kojom ćete odmah poželeti dugotrajnu i ozbiljnu priču.

Posao

Važni poslovni dogovori, ozbiljni i „jaki“ ljudi koji vas podržavaju i sve ono što je vezano za inostranstvo i saradnju sa njim, obeležiće septembar mesec. Možda ćete ući u nešto za šta ni sami nećete shvatati koliko je veliko i značajno za vaš poslovni život. Saradnje i poslovi započeti tokom ovog meseca vode vas ka trajnosti i stabilnosti ne samo po pitanju posla, već i vezano za finansije. Mnogi od vas napraviće velike zaokrete u poslovnom segmentu i pokrenuti priče i šanse koje se samo jednom pružaju.

Zdravlje

Povremeno ćete biti nervozni i napeti, što će biti naročito primetno u prvom delu meseca. U ostatku ovog perioda očekuje vas stabilnost i poboljšanje imuniteta. Stariji pripadnici znaka neka obrate više pažnje na krvnu sliku – odradite potrebne analize.

BAHAĆENJE BOGATIH PUTNIKA: Bizarna iskustva Srba koji rade na kruzerima

RIBE

Ljubav

Prva dekada meseca je emotivno prilično zahtevna za vas i vidi se da ćete imati velikih problema u komunikaciji sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Ne osećate se sigurno, potrebno vam je više potvrda ljubavi i pažnje, a to u ovom trenutku izostaje. Ipak, neki pomaci na bolje krenuće polovinom meseca, mada je evidentno da vi i partner imate dosta toga što je potrebno rešiti i isterati na čistac. Neki od vas mogu čak pred kraj meseca postati prilično sumnjičavi i okupirani mislima da ih partner vara. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju šanse da prevaziđu svoju usamljenost, i to pojavom osobe polovinom meseca sa kojom će otpočeti komunikaciju koja će im izuzetno prijati. Neće ovde biti nekih brzih dešavanja, pustićete da sve ide svojim tokom, mada je evidentno da ćete se krajem meseca već ozbiljnije zagrejati i zainteresovati.

Posao

Dosta dugo ste očekivali da se neki pomaci dogode u poslovnom segmentu i sada možete već da odahnete. Informacije ili bitan ugovor pokreću dešavanja tokom druge dekade septembra u onom pravcu koji vi želite. Pripremite se takođe za dosta kontakata, susreta sa poslovnim saradnicima i dešavanja koja vam neće dati da odahnete ni trenutak. Krajem meseca žurba će se čak pojačati, jer ćete biti pritisnuti prilično kratkim rokovima, a imaćete problema da se organizujete na pravi način.

Zdravlje

Pad imuniteta i manjak energije prisutan je kod starije populacije početkom meseca. Pripadnice ovog znaka bi trebale da urade analizu hormona, naročito ako su u nekim „ozbiljnijim“ godinama.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/besnopile.rs/Izvor:Mojastrolog)

[adsenseyu2]