VELIKI ČOVEK I PATRIOTA prijateljima u Interu poručio: “SKLANJAJTE OLUJU” (FOTO)

fudbal

Foto: Printscreen/instagram/deki5

Dejan Stanković još jednom je pokazao da nije samo veliki fudbaler već i veliki čovek i patriota. Kako Kurir saznaje, legenda srpskog i italijanskog fudbala urgirao je kod ljudi iz Intera da povuku s Fejsbuka sramnu objavu u kojoj klub zvanično čestita Hrvatima godišnjicu „Oluje“.

U subotu su obeležene 22 godine od progona Srba iz Hrvatske, a na profilu italijanskog kluba pojavila se slika s likovima Ivana Perišića i Marcela Brozovića uz poruku „Hrvatskoj srećan Dan pobede, hvala svim braniteljima“.

[adsenseyu5]

Stanković, koji je u to vreme bio s porodicom na odmoru, čim je čuo za ovaj sramni potez svog bivšeg kluba, pozvao je ljude iz Intera i objasnio im situaciju, pa je objava u rekordnom roku obrisana s Fejsbuka. Dekiju su se izvinili, ali i zahvalili jer je pitanje koliko bi dugo ova „čestitka“ stajala na Interovoj stranici.

ISEKAO JE PLASTIČNO BURE NA KOMADE: Finalnom proizvodu pozavidile bi i NAJVEĆE FABRIKE NAMEŠTAJA u svetu (VIDEO)

Poznato je da Stanković među bivšim saigračima i prijateljima ima mnogo Hrvata i nije nacionalistički nastrojen, ali mu je ova Interova objava zasmetala, pa je ljudima iz kluba kulturno skrenuo pažnju.

Foto: fejsbuk

Objašnjenje Intera

GREŠKA PR AGENCIJE

Kako je novinarima Kurira objašnjeno, sporna objava je greškom puštena u javnost, jer je agencija koja je zadužena za vođenje zvaničnih Interovih profila na društvenim mrežama napravila propust. U danu kada nije bilo mnogo materijala za objavljivanje jedna od devojaka greškom je objavila priču koja joj je prosleđena kao predlog.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Anja Vukašinović,Kurir.rs)

[adsenseyu2]