VELIKE GUŽVE NA PUTEVIMA: Na graničnim prelazima u Srbiji čeka se po NEKOLIKO SATI, a OVDE je NAJGORE! (INFO)

granica

Foto: Rojters

Zbog smene turista, na srpskim graničnim prelazima stvorile su se neprekidne kolone vozila.

Jači saobraćaj se očekuje na putevima prvog i drugo prioriteta koji vode ka Crnogorskom primorju, a zatim i na autoputevima koji iz pravca Mađarske i Hrvatske vode ka Egejskom i Crnom moru, što može biti uzrok i usporene vožnje na pojedinim deonicama, kažu iz AMSS.

Čitalac Alo! poslao je fotografiju na kojoj se vidi kolika je gužva na graničnom prelazu Batrovci. S obzirom da su Batrovci najopterećeniji granični prelaz sa Hrvatskom, savetuje se korišćenje alternativnih prelaza.

Prema podacima Uprave granične policije, na graničnom prelazu Horgoš, sa mađarske strane, kolona oko pet kilometara tako da se čeka oko četiri sata, a zadržavanja na prelazu Kelebija su oko sat vremena, pa se vozačima preporučuje da koriste prelaz Bački Breg.

Sa zadržavanjem do dva sata treba računati i na graničnom prelazu Gradina sa Bugarskom na izlazu iz zemlje, dok se sa Makedonijom na prelazu Preševo čeka oko pola sata.

JNA MU UBILA DEDU, ALI NAS JE ON ZAUVEK KUPIO! U najtežim momentima za Srbiju, fudbaler Luka Modrić je pokazao koliko je veliki čovek! (FOTO)

Takođe, pojačan saobraćaj je i na svim putevima koji vode ka Crnoj Gori gde se na prelazu Gostun na izlazu čeka oko sat i po, a na prelazu Špiljani oko sat vremena, pa se savetuje korišćenje prelaza Jabuka.

(Dnevne.rs /Izvor: N.P.M., Tanjug)