Večiti bol u duši, poslednja želja ostala neispunjena: Tuga koju je Bata Živojinović poneo u grob (FOTO)

glumac

Foto: instagram

Porodični album je ostao prazan i propušteni su mnogi važni momenti

Legendarni glumac Bata Živojinović preminuo je sinoć u Beogradu, nakon duge i teške bolesti.

Koliko se borio da preživi govori i činjenica da jedo samog kraja ostao optimista, pa mu čak nije teško pala ni vest da su mu lekari amputirali nogu.

[adsenseyu5]

Nadao se oporavku koji je nedavno otpočeo u beogradskoj bolnici Sveti Sava, a sve sa jednim ciljem – da što duže poživi i ostvarisvoju najveću želju, da još jednom vidi svog sina Miljka.

Nažalost, ova želja je glumačkoj legendi ostala neispunjena, a ogromnu tugu koju je zbog razdvojenosti od sina nosio u duši, poneo je sa sobom u grob.

https://www.dnevne.rs/zanimljivosti/veciti-horoskop-blizanci-ce-zavrsiti-u-ludnici-jarac-zauvek-sam

Isto osećanje delio je i njegov sin, što je nedavno i potvrdio za magazin Story.rs

“Ko je mogao i da pomisli da će nam to bitiposlednji susret? Bili smo veseli i raspoloženi, kao što je celog života bilo u našoj porodici kada se okupimo, i pored velike nepravde koja nas većčitavu deceniju pritiska. Bata je zaista jedinstven čovek u svakom pogledu”, izjavio je Miljko nedavno, kao da je predosetio da svog oca stvarno više nikad neće videti.

Foto: FonetFoto: Fonet

Porodični album je ostao prazan i propušteni su mnogi važni momenti. To niko i nikada ne može da nam vrati. Znate, telefonom ne možete jedan drugome da kažete ono što biste želeli.

Jednostavno, to je drugačiji i nekako usiljeniji način razgovora. Ono što se nadam da ću mu ipak reći, čuvam u sebi kao najveće blago“, dodao je Živojinović, kome želja, isto kao i njegovom ocu, nikada neće biti ispunjena.

[adsenseyu5]

Poslednje dane života Bata je proveo u društvu najmilijih, koji su ga svakodnevno posećivali. Najčešće su ga obilazile supruga Lula i unuka Dina, koja nikad nije krila koliko voli svog dedu. Samo dan pre Batine smrti bila mu je u poseti i na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj drži deku za ruku, opisavši je sa dve reči –Prava ljubav.

HOROSKOP ZA SUTRA (13. decembar 2017): Ovan štedi, Bik i Jarac u klinču, Blizanci usamljeni, Rak želi promene, Lav i Vodolija odličan tim (ASTROLOGIJA)

To što je Bata stalno pitao kada će ga lekari otpustiti iz bolnice i želju da što pre ode kući, mnogi su sada protumačili kao njegov predosećaj da se uskoro bliži kraj. Od unuke Dine tražio je i fotografije sa suprugom Lulom iz mladosti, želeći da ih ponovo vidi.

Bata nije dočekao ni da vidi drugu unuku Jelisavetu, koja je trebalo da stigne u Beograd u junu ili julu, kako je najavila Dina Živojinović.

“Tada ćemo konačno biti svi na okupu, osim mog tate”, nadala se unuka proslavljenog glumca.

[adsenseyu1]

Legendarnog Batu pamtićemo po brojnim pozorišnim i televizijskim ulogama, poput filmova “Bitka na Neretvi”, “Partizanska eskadrila”, “U raljama života”, “Šećerna vodica”, “Balkan ekspres”, “Kako je propao rokenrol” i nebrojeno drugih, kao i serija poput “Srećnih ljudi”, “Otpisanih”, “Boljeg života”, “Sivog doma”…

Sa druge strane, mlađe generacije glumaca pamtiće ga kao velikana glumišta koji je zalutao u pozorište i u njemu zauvek ostao.

(Dnevne.rs /Izvor: stil.kurir.rs)

[adsenseyu2]