VAŽNA ODLUKA: Maja Nikolić otkrila razlog što je dala OTKAZ i evo šta će da radi celo LETO!

voditeljka

Foto: printscreen/instagram/majanikolicmaja

Voditeljka Maja Nikolić nedavno je napustila Prvu televiziju i više neće voditi “150 minuta”. Maja je, kako je navela, ovo uradila iz privatnih razloga.

“Iako je za publiku možda iznenađenje, već neko vreme sam o ovoj temi razgovarala sa menadžmentom televizije. Odluka nije bila nimalo laka, jer sam radila sa vrhunskim profesionalcima. U međuvremenu sam upoznala mnogo divnih i talentovanih ljudi. Ne postoji loš razlog ili nezadovoljstvo, odluku sam donela posle dugog razmišljanja, iz privatnih razloga. Znam da ću ovde uvek imati prijatelje”, rekla je Maja Nikolić.

Voditeljka otkriva i koliko joj je bilo teško.

OSTALA NA MESTU MRTVA: Ovo je žena koja je stradala od UDARA MUNJE (FOTO)

“Odlazim puna srca. Uopšte nije sporno da ovaj posao radimo zbog gledalaca, ali moram da kažem da je moja emocija prvenstveno vezana za kolege i prijatelje među njima. Zbog njih mi je bilo izuzetno teško nešto što je generalno trebalo da bude jedna racionalna i promišljena odluka”, dodala je Maja.

voditeljka

Foto: printscreen/instagram

“Idem na more. Odlučila sam da se dobro odmorim. Imam u planu dosta stvari koje želim da uradim tokom leta, tako da sve poslovne odluke ostavljam za kasnije. Stvarno ne znam šta ću dalje, ali polako.

               

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, Helo)