VAŠINGTON REAGOVAO NA MONSTRUOZNU IZJAVU: Evo šta je rekao AMERIČKI AMBASADOR o pretnji Dauta Haradinaja Srbima (INFO)

 

braća

Foto: Fejsbuk/Daut Haradinaj

PRIŠTINA – Američki ambasador u Prištini Greg Delavi danas je kritikovao izjavu Dauta Haradinaja, brata Ramuša Haradinaja, koji je zapretio ratom i etničkim čišćenjem Srba na Kosovu ukoliko njegov brat bude izručen iz Francuske u Srbiju.

Delavi je na Tviteru napisao da “na dan kada slavimo ustav Kosova, jedan političar preti etničkim čišćenjem”, dodajući da u Evropi nema mesta za tako opasan jezik.

 

[adsenseyu4]

Poslanik Alijanse za budućnost Kosova, Daut Haradinaj na televiziji Dukađini zapretio je juče ratom i etničkim čišćenjem Srba na Kosovu ukoliko njegov brat Ramuš bude izručen iz Francuske u Srbiju, koja ga tereti za ratne zločine.

Ramuš

Foto: Printscreen/fejsbuk

Kako navodi portal Kos sev.info, pozivajući se na prištinske medije, Haradinajev brat je rekao da, ukoliko međunarodna zajednica želi Kosovo bez srpske zajednice, onda neka ga izruče.

(Dnevne.rs/Izvor:Kurir.rs)

 

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]

1 Comment on "VAŠINGTON REAGOVAO NA MONSTRUOZNU IZJAVU: Evo šta je rekao AMERIČKI AMBASADOR o pretnji Dauta Haradinaja Srbima (INFO)"

  1. bneNKY Way cool! Some very valid points! I appreciate you writing this write-up and also the rest of the site is extremely good.

Comments are closed.