UŽIVO VELIKI RAT U SKUPŠTINI SRBIJE: Ne psuj i ne preti mi, sram te bilo! (VIDEO)

skupstina

foto-beta-fonet

BEOGRAD – Šef poslaničke grupe Demokratske stranke Bojan Pajtić i mandatar Aleksandar Vučić večeras su polemisali, uz razmenu uvreda, oko ekonomske politike i optuživali jedan drugog za iznošenje neistina.

U jednom trenutku, Vučić je rekao Pajtića da mu napada dete pošto je Pajtić ukazao na to da je kandidat za ministra prosvete bio direktor gimnazije koju je pohađao Vučićev sin.

Pajtić je rekao i da nije tačna tvrdnja da je svoju ženu postavio za direktora.Vučić je na to odgovorio da mu Pajtić pominje dete i da ga napada.

[adsenseyu1]

“Zar vam je moje dete krivo, sram te bilo. Kakvo vas nije sramota… Postavljate lica iz svoje porodice na direktorska mesta, moj sin nije direktor i neće ni da bude”, rekao je Vučić.

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković zatražila je da se u raspravi ne pominju ničija deca. Pajtić je ranije danas kritikovao Vučića da je vređao poslanike opozicije, nazivajući ih lenjivcima koji su došli da izmu dnevnice i da odu.

U jednom trenutku je Vučić opomenuo Pajtića da ne sme da psuje i da mu preti, na šta je lider DS odgovorio da to nije tačno, a uključila se i Maja Gojković koja je podsetila da kamere sve snimaju.

 

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)