UŽASNA TRAGEDIJA OCA I MLADIĆA: Gledao kako mu sin gine u automobilu koji su dva sata pre nesreće zajedno kupili

nesreća

Foto: privatna arhiva

Policijski službenik Marko Zlatanović (28) iz Niša poginuo je u saobraćajnoj nesreći u petak uveče kod Kuršumlije, kada je vozilom BMW udario u autobus, dok je njegov otac Dragan, koji ga je pratio u drugom automobilu, teško povređen.

Kako saznajemo, te večeri otac i sin Zlatanović su otišli u Kuršumliju da bi kupili automobil. Posle završene kupovine, Marko je seo u BMW, dok je otac bio u drugom automobilu i krenuli su ka Nišu kući. Međutim, iz još neutvrđenih razloga BMW kojim je upravljao Marko udario je levom stranom u “Lastin” autobus. Od siline udarca vozilo se okrenulo i u tom trenutku na BMW je naleteo automobil kojim je upravljao Markov otac Dragan. Nesrećni mladić je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Njegov otac je teško povređen i prebačen je u Klinički centar Niš.

[adsenseyu5]

– Ne mogu da verujem šta se desilo, poznavala sam ga, bio je dobar mladić. I porodica mu je divna. Uvek dobre volje, dobar drug, prijatelj, jako sam uznemirena. Dokle će se ovakve stvari dešavati… Ovo je strašno – rekla je za “Blic” drugarica poginulog mladića koja je u suzama prokomentarisala vest.

Stradali mladić radio je u Odseku za suzbijanje kriminaliteta, tačnije na suzbijanju krađa vozila. Prema saznanjima „Blica”, završio je Geografski fakultet, a u policiji je bio zaposlen pet godina.

SUPRUGA NARKOMAN NA ULICI, DETE ODUZETO, A ON NA ODVIKAVANJU: Nikola je mogao da ima sve, sada nema ništa!

– Tuga! I za porodicu i za sve nas koji smo ga poznavali, družili se i radili sa njim. Bucko, kako smo zvali Marka, bio je divan momak i kolega. I otac mu je bio policajac, pa je od njega povukao taj gen. Pre godinu dana se oženio, a u maju ove godine supruga i on su dobili ćerkicu. Živeo je za njih dve. Jadne one! Učinićemo sve da im pomognemo obema, da devojčicu izvedemo na put – rekao je za „Blic” jedan Markov kolega koji nije mogao da veruje da je Bucko stradao u saobraćajnoj nesreći.

I Markov otac Dragan, kako saznajemo u niškom Kliničkom centru, priključen je na aparate za disanje i smešten je na odeljenju neurohirgije. Dragan Zlatanović je ceo radni vek proveo u policiji. Pre penzionisanja radio je u Interventnoj jedinici.

[adsenseyu1]

– U penziju je otišao pre godinu dana, i to prevremeno zbog zdravstvenih problema. Skočio mu je šećer, imao je srčanih problema, pa mu je ugrađen stent – kaže naš sagovornik.

Poginuli policajac Marko Zlatanović, kako saznajemo, biće sahranjen sutra.

Horor u Bulevaru kralja Aleksandra: Automobil udario dete (10), od siline udarca dete je bačeno na haubu vozila (INFO)

Otac uvek bio borac

Dragan Zlatanović je, kako napominje naš sagovornik, tokom karijere bio aktivan u sindikatu.

– Uvek se borio za prava policajaca. Uvek je želeo pravdu. I tokom službovanja bio je borac, i nadamo se da je ostao borac i da će pregurati. Mora da preživi i oporavi se zbog porodice i unuke kojoj je potreban – navodi naš sagovornik, Draganov bivši kolega. Marko ZLatanović je bio omiljen među kolegama

ALEKSANDAR VUČIĆ o večitom derbiju, Hrvatima i pravilu ustanovljenom posle NJEGOVOG ODLASKA sa tribine

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:A.Ž.Adžić,Blic.rs)

[adsenseyu2]