UŽASNA TRAGEDIJA KOD TUTINA: Pijani muž uzjahao konja i hteo da pregazi suprugu, sin ga PREKLAO NOŽEM braneći majku (INFO)

auto

Foto ilustracija: Telegraf

TUTIN – U selu Pope kod Tutina juče je ubijen meštanin Sabro Tiganj.

Njega je posle kraće svađe ispred kuće nožem ubio njegov 19-godišnji sin Damir, koji je zatim pobegao sa lica mesta.

Policija traga za Damirom, a prema nezvaničnim podacima, i prema pričama koje kruže po selu, ova teška porodična tragedija je izazvana dugogodišnjim nasilničkim Sabrinim ponašanjem, koji je takođe bio i alkoholičar.

Sabro je često u pijanom stanju maltretirao porodicu, a najčešće suprugu Zehru, zbog čega je često bio prijavljivan policiji koja je intervenisala.

Danas je Sabro potpuno pijan jahao konja, i ponovo nasrnuo na Zehru, koja je jedva izbegla da ne završi pod kopitama životinje. Ovu užasna scena se odigrala pred očima njihovog sina Damira. Zbog toga je došlo do svađe između njega i oca, a ubrzo i do tuče.

POZADINA SAMOUBISTVA U CZ-u: Splićanin sa derbija sprečio krvoproliće u ćeliji, posle obračuna MONSTRUM iz Rakovice sebi prerezao vrat

Damir je onda utrčao u kuću, uzeo nož, istrčao napolje i ponovo se sukobio sa ocem, kome je u jednom trenutku bukvalno prerezao grkljan. Njihov obračun i ubistvo su iz neposredne blizine gledale supruga i snaha.

“SRPSKA POSLA” U BOGOJAVLJENSKOJ TRCI U KRUŠEVCU: Učesnik plivao prečicom do ČASNOG KRSTA – trka poništena (VIDEO)

Od posledica ranjavanja Sabro je preminuo na licu mesta, dok je Damir pobegao.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, Z.Š.)