UŽASAN ZLOČIN U ZAJEČARU: Izbodena nožem, pa zapaljena ZBOG 300 EVRA (INFO)

Zaječar

Foto: Kurir

Mirjana Kostić (39) nije izgorela u požaru, već ju je, kako se sumnja, sa 30 uboda nožem usmrtila Marina Savić (34) zbog duga, pa zapalila njen stan

ZAJEČAR – Mirjana Kostić (39) iz Zaječara, koja je pre tri dana pronađena izgorela u svom stanu, nije stradala u požaru, već je brutalno ubijena!

Policija je uhapsila njenu komšinicu Marinu Savić (34), koja se sumnjiči da je Mirjanu, kojoj je dugovala 300 evra, izbola 30 puta nožem, a potom joj zapalila stan u naselju Kraljevica!

 

[adsenseyu4]

Svađa pre ubistva

Zločin je otkriven posle obdukcije tela Mirjane Kostić, za koju se u prvi mah verovalo da je stradala u požaru koji se dogodio u sredu.
– Utvrđeno je da na telu žrtve ima 30 uboda od oštrog predmeta, najverovatnije noža – kaže naš izvor.

Policija je ubrzo uspela da utvrdi da je Marina neposredno pre zločina bila kod Mirjane u stanu i da su komšije čule svađu.
– Ona je u prvi mah poricala, ali pritešnjena dokazima priznala je da je bila kod Kostićeve, da su se posvađale i da ju je pri odlasku odgurnula, ali da je nije izbola, niti da je izazvala požar. Međutim, prvi nalazi istrage ukazuju na činjenicu da je Marina ubica. Veruje se da je posle zločina, da bi prikrila tragove, Marina namerno izazvala požar, a potom alarmirala ostale komšije – priča naš sagovornik.

Policija je u međuvremenu otkrila da je Marina komšinici Mirjani dugovala 300 evra, zbog čega su se i svađale, i da je najverovatnije htela da ubistvom izravna račune.

Određen pritvor

Osumnjičenoj je određen pritvor do 48 sati, a potom će uz krivičnu prijavu za teško ubistvo biti prosleđena Višem tužilaštvu.

 

[adsenseyu1]

Umrla u mukama
IMALA 80 ODSTO OPEKOTINA

Nesrećna Mirjana Kostić, koja je izbodena po celom telu, zadobila je i opekotine na 80 odsto tela i ubrzo je preminula u bolnici, dok su vatrogasci uspeli da spasu njenog psa. Ceo stan na drugom spratu je uništen, a vatra je zahvatila i komšijske stanove.

(Dnevne.rs/Izvor:Rajko Rajković,Kurir.rs)

 

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]