UŽASAN ZLOČIN KOD BUJANOVCA: Ubio taštu i ženu, ćerkicu (2) ranio (INFO)

hitna pomoć

Foto ilustracija: Telegraf

Dve žene su ubijene, a dvogodišnja devojčica ranjena je u pucnjavi na regionalnom putu Bujanovac – Gnjilane kod sela Turija. Prema nezvaničnim informacijama, Goran P. (24) ubio svoju nevenčanu suprugu Jovanu i njenu majku Dušicu, a ranio dvogodišnju ćerku.

Prema nezvaničnim informacijama, jedna žena je poginula na licu mesta, a druga je podlegla povredama na putu za bolnicu u Vranju.

 

[adsenseyu1]

Dvogodišnja devojčica dovezena je uveče oko 22 sata i odmah je operisana na Klinici za dečju hirurgiju i ortopediju Kliničkog centra u Nišu i trenutno nije životno ugrožena, saznaje “Blic”.

– Devojčica u drugoj godini života primljena je u svesnom stanju sa prostrelnom ranom mekih tkiva desne nadlaktice. Operativno je zbrinuta i njeno stanje je stabilno. U ovom trenutku nije životno ugrožena, potvrdio je za “Blic” dr Dragoljub Živanović, pomoćnik direktora Klinike za dečju hirurgiju sa ortopedijom.

Policija u Vranju je potvrdila da se dogodilo dvostruko ubistvo i ranjavanje, ali su odbili da iznesu bilo kakve detalje dok ne bude okončan uviđaj.

Leposava Jovičić, portparolka Višeg javnog tužilaštva u Vranju, prethodno je saopštila da je uviđaj u toku, a da su pozvane i ekipe forenzičara iz Niša i Beograda.

Još se ne zna zbog čega je i kako došlo do nezapamćenog krvavog obračuna. Navodno je posle svađe pobesneli muškarac, koji je od ranije poznat policiji, hicima iz vatrenog oružja usmrtio suprugu i njenu majku, a ranio ćerkicu.

Kako se nezvanično moglo čuti, pre pucnjave se nekoliko osoba vozilo automobilom kosovskih registarskih oznaka ka selu Ranilug u Kosovskom pomoravlju.

(Dnevne.rs/Izvor:B. Janačković , V. Pešić,Blic.rs)

 

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]