UŽAS U STAROJ PAZOVI: Tek ROĐENA BEBA pronađena mrtva u WC šolji, tvrdnje majke PROSTO NEVEROVATNE

DNEVNE

Foto: Dnevne.rs

Istražni organi čekaju rezultate obdukcije novorođenčeta koje je pronađeno u ve-ce šolji u stanu T. B. (36) u Vojci kod Stare Pazove i tako otkriti kako je beba umrla.

Policiju je o nemilom događaju obavestio doktor Hitne pomoći i, prema prvim nalazima, izvesnije je da je dete mrtvo rođeno.

– Kada je ušao u stan, u šolji u ve-ceu je zatekao jeziv prozor. Ne zna se da li je dete mrtvo rođeno ili ga je ona udavila, ali je izvesnija prva opcija s obzirom na to da nije bila presečena pupčana vrpca te je to doktor uradio. Takođe majka se porodila u osmom mesecu trudnoće, a po svemu sudeći ima psihičkih problema, jer je ispričala da je ovog meseca uopšte i saznala da je trudna, iako je već tada bila u osmom mesecu – priča naš izvor.

 

[adsenseyu4]

Meštani Vojke u šoku kažu da je T. B. u stanu živela sa majkom i ocem, kao i da se pre nekoliko godina se razvela od supruga, sa kojim ima sina starog 11 godina.

– Međutim, niko od nas do nemilog događaja nije ni znao da je trudna. Nije se na njoj ništa videlo, niti je nekome nešto rekla. Ne znamo ko bi mogao da bude otac tog deteta. Koliko znamo, nije se ni s kim viđala. Uvek je bila povučena, odmalena je imala problema sa kičmom. Retko se družila sa ljudima, ali je bila je kulturna, uvek se javljala na ulici… Teško mi je da poverujem da udavila svoju bebu i bacila je tako kao što se priča. Ko će znati šta je istina – u neverici su komšije.

Komšije takođe dodaju da porodica nije imala nikakvih finansijskih problema, te da je i T. B., kao i njeni roditelji zaposlena.

(Dnevne.rs/Izvor:D.Katanić,Blic.rs)

 

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]