UŽAS U ŠKOLI KOD PREŠEVA: Drugovi prijavlili da se devojčica (13) čudno ponaša, policija kod nje pronašla mobilni telefon koji je otkrio UŽASNU TAJNU

auto

Foto: Telegraf

Domar V. V. (41) iz jednog sela kod Preševa uhapšen je zbog sumnje da je zaveo i obljubio devojčicu (13), učenicu škole u kojoj je zaposlen.

Prema sadašnjim sazanjima u istrazi, domar je pre devet meseci zaveo učenicu, a zatim je pre dva meseca prisilio na seksualne odnose. Ovaj slučaj obljube deteta otkriven je nakon što su učenici i zaposleni u školi posumnjali da se nešto događa jer se devojčica ne ponaša kao ranije.

Prvo su drugovi iz odeljenja uočili da se devojčica promenila, pa su o tome obavestili nastavnike. Odmah je angažovana psihološko-pedagoška služba škole i obavljen je razgovor sa devojčicom.

Maloletnica je prvo negirala da se sa njom bilo šta dešava, ali se kasnije delimično otvorila i priznala da je zaljubljena u starijeg čoveka, čiji identitet nije želela da otkrije.

POSTAO POZNAT POSLE OBRAĆANJA VUČIĆU SA ŠAJKAČOM NA GLAVI: Ovako danas živi mladić iz sela Banje na Kosmetu

U pratnji roditelja, devojčica je dala izjavu, a zatim je po nalogu dežurnog tužioca domar osumnjičen za obljubu uhapšen.

U daljoj istrazi je utvrđeno da je osumnjičeni V. V, koji povremeno radi kao di-džej po klubovima, devojčici kupio mobilni telefon u kome su istražitelji pronašli njegove poruke da se sastanu.

Takođe je ustanovljeno da je devojčicu povremeno vodio u obližnji motel, gde joj je oduzeo nevinost, i da joj je kupovao poklone.

ISPOVEST PRVE ŽENE U SVEMIRU: ‘Ovo je TAJNA koju sam čuvala TRI DECENIJE’

Na saslušanju, prema saznanjima “Blica”, optuženi domar se branio rečima da mu je sve namešteno, da je sve laž da bi se uništila njegova porodica.

„Pritrčala sam separeu i ugledala zgrušanu krv na Željkovom levom oku koje je bilo zatvoreno. Zubi su mu bili izbijeni…(17 GODINA SKRIVAN VIDEO)

(Dnevne.rs/Izvor: A.Ž.A., Blic.rs)

1 Comment on "UŽAS U ŠKOLI KOD PREŠEVA: Drugovi prijavlili da se devojčica (13) čudno ponaša, policija kod nje pronašla mobilni telefon koji je otkrio UŽASNU TAJNU"

  1. A ŠTO BI SE Žika ,,SELJAK,,plašio ,,koliko vidim on se je već ,,uhlebio,,u prosperitetnu stranku,za njega više nema zime,,u savremeno doba se to tako radi,,,

Comments are closed.