UŽAS U PANČEVU: Hrana PUNA EKSERA ostavljena psima na ulici (INFO)

ekseri

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Hrana za pse puna eksera ostavljena je ispred jedne veterinarske ambulante u Pančevu, javlja B92.net.

Kako navode, pretpostavlja se da je bila namenjena psima koji žive na obližnjem gradilištu i jedan pas je pojeo nekoliko komada, ali su pukom srećom uspeli da ga spasu.

Slučaj je prijavljen policiji, koja je izvršila uviđaj.

Iz veterinarske ambulante “Snoopy-vet” za B92.net navode da su mamci ostavljeni u vreme pauze u ambulanti, a u toku neradnog dana kada nije bilo radnika sa gradilišta koji se uz njih brinu o psima.

– To nas je navelo na sumnju da je hranu ostavio neko iz bliskog komšiluka, neko ko poznaje i nas i pse. Sir i meso sa ekserima smo primetili sasvim slučajno, izvodili smo našeg psa u šetnju i Čupko, jedan od štenaca sa gradilišta, jeo je nešto iz nekakve krpe. Bilo nam je sumnjivo što su kockice sira koje su virile iz krpe bile savršeno isečene, a jedna od njih imala je nekakvu tačkicu na sebi.Ispostavilo se da je krpa puna mesa i sira sa ekserima. U nekim parčićima bila su zabodena i po tri eksera –  navode iz ambulante.

SVIREPO UBISTVO: Trudna Slađana ZAKLALA nevenčanog supruga pred decom (VIDEO)

Prema njihovim rečima, pas je imao sreće što su baš u trenutku izašli i da je pojeo sve posle pola sata bi bilo prekasno da eksere povraćanjem izbaci.

– Da nismo videli, on, a možda i njegova mama i brat da su jeli, uginuli bi stravičnom smrću… Odmah smo mališu uneli u ambulantu i izazvali povraćanje, ukupno šest eksera je povratio. Sada se oseća dobro –  dodaju oni.

Kako navode, Milica i njena dva sina Čupko i Bleki, žive već nekoliko meseci na gradilištu.

– O njima se brinu radnici i mnogi ljudi iz komšiluka, jedno štene je usvojio radnik sa gradilišta, a jednog brata smo nakon teškog preloma karlice i višemesecnog oporavka, udomili u Švajcarskoj. Malu porodicu smo sterilisali/kastrirali, vakcinisani su i redovno primaju zaštitu protiv parazita. Mirni su, uglavnom vreme provode na samom gradilištu, tek ponekad budu na ulici. Ljude ne diraju nikada, na pse laju, a decu obožavaju. Izuzetno su umiljati…

SOCIJALNI RADNICI ODUZELI GORICI BEBU STARU 20 DANA JER ŽIVI U BEDI: “Zašto bi majka morala da zna gde joj je dete!!” (VIDEO)

-Ono što nas najviše brine je što je svega dve kuće od nas vrtić, a u neposrednoj blizini su i dve škole, deca često u povratku kući maze Milicu i braću. Da li je sledeće što će taj monstrum ostaviti otrov – ističu iz ambulante.

TUŽNA ISPOVEST MARINE ANDREJIĆ OSLOBOĐENE OPTUŽBI ZA ČEDOMORSTVO: Svakog dana čekam da mi se sin pojavi na vratima

Iz ambulante “Snoopy vet” ističu da je policija došla po pozivu, da je patrola uzela izjavu i zavela službenu belešku, ali da uviđaj nije izvršen.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: B92)