UŽAS U GARAŽI NA ZELENOM VENCU: Muškarac ostavio bebu samu u automobilu, radnica “Parking servisa” je smirivala!

Beograd

Foto: Google street wiev

Zaposleni “Parking servisa” juče su doživeli pravu dramu kada je nepoznati muškarac bebu ostavio samu u zaključanom automobilu parkiranom u garaži “Zeleni venac”.

– Juče, oko 11.15, u garaži “Zeleni venac” korisnik ovog parking objekta prijavio je radnicima na blagajni “Parking servisa” da se iz nekog od parkiranih automobila na sedmom nivou čuje dečji plač. Naša službenica je u parkiranom vozilu stranih registarskih oznaka primetila bebu, vezanu u dečjem sedištu. Beba je u vozilu bila sama, a kako u blizini nije bilo nikoga, ona je o tome obavestila svog pretpostavljenog, koji je pozvao MUP – poručuju iz “Parking servisa”.

[adsenseyu5]

U njihovom saopštenju stoji i to da je pomenuta službenica stajala sve vreme pored vozila u kome se nalazila beba i pokušavala, do dolaska radnika MUP-a, da je zabavi, kako bi se ona umirila.

– Nakon pola sata od opažanja deteta bez roditeljskog nadzora pojavio se vozač, najverovatnije otac deteta, koji je uzeo uplakano dete iz vozila i napustio garažu – dodaju.

UKOLIKO MI NE VRATE KUĆU, DIĆI ĆU SE U VAZDUH JER NEMAM ŠTA DA JEDEM: Penzionerka traži iseljenje Ružice Đinđić

Iz “Parking servisa” ističu da oni, kao društveno-odgovorno preduzeće, zbog sve češćih slučajeva ostavljanja dece u vozilima, apeluju na roditelje da nipošto, čak ni na kratko vreme, ne ostavljaju svoju decu u parkiranim automobilima.

Putin dao ZELENO SVETLO: “Ukoliko se u dijalog Beograda i Prištine uključi Amerika, Rusija će se pridružiti srpskoj strani”

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:A. Ristović,Blic.rs)

[adsenseyu2]