UŽAS U BEOGRADSKOM AKVA-PARKU: Devojčica ispala iz GUME na toboganu, zbog OZBILJNE POSEKOTINE intervenisala hitna pomoć (FOTO)

tobogan

Foto: Youtube/Zoran Krnjajic, Telegraf

Bezbrižan letnji dan u Akva parku “Jakovo” za četvotočlanu porodicu iz Beograda pretvorio se u horor film pun krvi, a sve zbog toga što je devojčica (11) ispala iz tobogana na bazenu i tom prilikom zadobila ozbiljnu posekotinu na bradi!

Ovo je za Telegraf.rs ispričala S.J. , čija ćerka trenutno čeka na ušivanje rane na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju.

MORATE BITI ISKRENI, KOJA VAM ŽENA SA SLIKE IZGLEDA NAJSTARIJE: Surovi test ličnosti otkriva kakvi ste – brutalno iskreno! (FOTO)

– Sve se dogodilo nepun sat nakon što smo stigli u akva park. Ćerka i ja smo zajedno ležale u gumi, spuštale se u “Levak” toboganu, kada smo odjednom ispale na prevojnici. Bukvalno smo letele!  Nažalost, ćerka se duboko posekla, unakažena je. Mnogo se potresla kad je videla svu tu krv, baš kao i naše mlađe dete koje je sve vreme plakalo – ispričala je ona i dodala da je najviše iznerviralo kada su joj spasioci ležerno saopštili da im se to često dešava.

[adsenseyu5]

Kako je naglasila S.J, dodatni propust je to što je guma bila izduvana i ishabana, što je po njoj uticalo na prevrtanje.

Ona još navodi da je za ulaz na bazen porodično platila 1.200 dinara, kao i da su joj pare vraćene nakon dolaska Hitne pomoći. Ipak, to je, kako kaže, neće sprečiti da protiv njih podnese tužbu.

Foto: Telegraf.rs

Iz Akva parka “Jakovo” rekli su da su upoznati sa ovim nesrećnim slučajem.

– U pitanju je manja povreda, posekotina. Devojčici je ukazana prva pomoć, a njeni roditelji obavešteni da su svi naši gosti osigurani i da mogu da očekuju nadoknadu posle dostavljanja dokumentacije. Oni su insistirali da dođe Hitna pomoć, a mi smo preduzeli sve neophodne korake i mere – rekao je menadžer objekta.

NAPRAVIO HAOS U MINHENSKOM METROU: Srbina na stanici jurilo 130 SPECIJALACA pod punom opremom (INFO)

On je dodao da sve sadržaje akva parka obezbeđuje veliki broj spasioca, da su tobogani atestirani, da poseduju garancije i da ih redovono kontrolišu inženjeri.

– Jedini uzrok nesreće na toboganu može da bude nepravilno spuštanje, tj. da dete ne poštuje istaknuta pravila ili da se detetu pridruži roditelj koji ima više kilograma od dozvoljenog – zaključio je on.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]