UŽAS U ALEKSINCU: Namerno PRESEKAO GASOVODNU MREŽU, četvoro dece otrovano plinom (INFO)

povreda

Foto ilustracija: Telegraf

Šest osoba, od kojih četvoro dece starosti 15 i 16 godina iz Aleksinca, otrovano je plinom koji je iscurio iz gasovodne mreže u tom gradu.

– N. N. lice namerno je na dva mesta preseklo gasovodnu mrežu u Ulici Karađorđa Petrovića rekao je za Novosti zamenik osnovovnog javnog tužioca u Aleksincu Ivan Mitrović.

[adsenseyu5]

– Reč je već o otkopanom vodu gasovoda na kojem je radilo preduzeće Jugorosgas. Gasovod je bio presečen na dva mesta i iscurila je značajna količina gasa. Policija je uradila uviđaj. Zaustavljeno je curenje gasa veoma brzo i nema opasnosti za građane. Uskoro će gasovod biti ponovo zatrpan.

Četvoro dece primljeno je na Kliničku za dečje interne Kliničkog centra u Nišu u Nišu bolesti pod sumnjom da su se otrovali plinom. Dvoje odraslih je nakon pregleda u ambulanti klinike za endokrinologiju pušteno na kućno lečenje.

SVET SE NEMILOSRDNIM KRITIKAMA OBRUŠIO NA ĐOKOVIĆA: Potez trudne Jelene oduševio je sve! (FOTO)

Dva dečaka i dve devojčice, primljeni su noćas pod sumnjom na trovanje gasom. Oni su se žalili na glavobolje i osećaj gušenja ali na prijemu. Prema nalazu dežurnih lekara nisu bili životno ugroženi. Pratimo njihovo stanje i na jutrošnjoj kontroli svi fiziološki parametri pacijenata bili su uredni – kaže dr Gordana Kostić sa Dečje interne klinike u Nišu.

EMOTIVNA ISPOVEST UROŠA ČIJI SE BRAT UTOPIO PRE DVE GODINE: Iz straha nisam smeo da priznam šta se dogodilo (FOTO)

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor:Večernje novosti)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]