UŽAS: Lukas uleteo u kuću i PRETUKAO Sonju Vuksanović, folker pobegao na aerodrom!?

razvod

Foto: Printscreen/instagram

Folker Aleksandar Vuksanovic, poznatiji kao Aca Lukas brutalno je danas u 17.30 časova pretukao bivšu suprugu Sonju Vuksanović

Kako otkriva izvor, Sonja je od siline udaraca završila u bolnici:

“Svi smo u šoku zbog onoga što se dogodilo. Ne znamo šta je tačno Acu navelo na ovakav postupak. Sve je bilo u redu do jutros kada su se čuli, a potom i videli kada je nastala žustra rasprava koja je prerasla u fizičko nasilje. Lukas je izgubio kontrolu i nasrnuo nožem na Sonju. On ju je toliko udarao da je izgubila svest. Od siline udaraca Sonji je pozlilo i završila je u bolnici”, kaže dobro obavešteni izvor blizak folkeru.

[adsenseyu5]

Ovo saznanje potvrdio je i izvor iz policije.

“Sonja je Lukasa prijavila da joj je upao u kuću, počeo da lomi stvari, a onda počeo da je bije. Nakon što ju je pretukao, Lukas je pobegao na aerodorom”, rekao je izvor iz policije.

Lukas večeras ima nastup u Cirihu i po svemu sudeći je uspeo da napusti zemlju.

BALKANSKI PROROK OTKRIVA: Vučić će vladati, Trampova zgrada će goreti, a popularan ESTRADNI PAR očekuje raskid (FOTO)

Nedeljama unazad nagađa se o emotivnom životu popularnog estradnog para, folkera Ace Lukasa i Sonje Vuksanović. Od toga ko je tu koga prvi prevario, do toga da li će uprkos svemu prevazići sve bračne probleme i nastaviti da žive mirnim porodičnim životom.

Sad sam bio na moru u Crnoj Gori i nikad više!

Vest o fizičkom nasrtaju Lukasa na Sonju niko nije mogao da očekuje, budući da u poslednje vreme ništa nije slutilo na ovako nešto.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Kurir.rs)

[adsenseyu2]