UŽA PORODICA SAHRANILA PRALJKA: Niko nije video telo, ne zna se kad je doneto!

Hrvatska

Foto: printscreen/fejsbuk

Hrvatski mediji pišu da je Slobodan Praljak, hrvatski general i ratni zločinac koji se ubio u Haškom tribunalu posle izricanja presude, ispraćen na večni počinak u četvrtak u zagrebačkom krematorijomu, u krugu najuže porodice

Međutim, na na internetskim stranicama Gradskih groblja o tome ne postoji ni najmanji trag, niti bilo ko zna kad je telo Praljka dopremljeno u Hrvatsku.

[adsenseyu5]

Kako piše Večernji list, telo je, navodno, iz Haga preneto u najvećoj diskreciji: prema jednom izvoru u Hrvatsku je prebačeno odmah nakon obdukcije, u protekli petak, a drugi izvor navodi da su posmrtni ostaci preneseni na dan ispraćaja u krugu porodice, dakle u četvrtak.

MUNJEVITI KONTRAUDAR ZVANIČNE MOSKVE: Putin pravi VOJNU BAZU u Republici Srpskoj, Amerikanci u panici!

Velika misterija ostaje vezana sa transportom tela, sahranom, pa i sa okolnostima pod kojima se sve u Hagu desilo, ali je izvesno da će se od Slobodana Praljka hrvatska javnost, njegovi generali i saborci, oprostiti na službenoj komemoraciji koja će se održati u zagrebačkoj dvorani Lisinski u ponedeljak u podne. Očekuje se da “Lisinski” bude prepun.

https://youtu.be/EbFrapkRTCY

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Espreso.rs/Izvor:Večernji.hr)

[adsenseyu2]