UTAKMICA VISOKOG RIZIKA U HUMSKOJ: Delije došle do karata za meč sa Olimpijakosom, a to znači samo jedno!

stadion

Foto: Telegraf.rs

Navijači Olimpijakosa i Crvene zvezde će biti večeras u Humskoj!

Ovo su saznanja Partizana koji se javnosti obratio saopštenjem, nekolikos ati pred meč 3. kola protiv šampiona Grčke.

Saopštenje prenosimo u celosti:

[adsenseyu5]

– FK Partizan ovim putem obaveštava javnost da ima saznanja da je uprkos dogovoru FK Partizan i FK Olimpijakos, postignutim pod okriljem UEFA koji se tiče neprisustvovanja gostujućih navijača na utakmicama u Beogradu i Atini, određeni broj pristalica FK Olimpijakos prisutan u Beogradu. Takođe, postoje informacije da su određene pristalice FK Crvena Zvezda došle u posed ulaznica za večerašnju utakmicu i da imaju nameru zajedno sa grupom pristalica FK Olimpijakos, a uprkos zvaničnim stavovima oba kluba i zabrani UEFA, prisustvuju večerašnjoj utakmici.

– FK Partizan obaveštava javnost da pristalicama FK Olimpijakos i FK Crvena Zvezda neće biti dozvoljen ulaz na stadion Partizana. Ova odluka je doneta jedino u cilju sprečavanja gotovo sigurnih sukoba koji bi nastali na stadionu. Izvesnost sukoba postoji zbog činjenice da su navijači FK Partizan kupovali ulaznice za sve sektore na stadionu, uključujući i sektor uobičajeno predviđen za gostujuće navijače, što je u skladu sa dogovorom sa UEFA, o neprisustvovanju gostujućih navijača na obe utakmice.

IMAM 69 GODINA I ZNAM U ŠTA SE MOJ MUŽ ZALJUBIO: Poruka Verice Rakočević koja je zapalila društvene mreže (FOTO)

– FK Partizan će licima kojima neće biti dozvoljen ulaz na stadion, u skladu sa gore navedenom odlukom, a koja imaju uredno kupljenu ulaznicu, refundirati novac.

– Posebno ističemo da je jedini motiv donošenja ove odluke isključivo potpuna bezbednost gledalaca i učesnika, te odigravanje večerašnje utakmice u isključivo sportskim i regularnim uslovima.

DIVAN PREOKRET U SLUČAJU NAJSTARIJE PORODILJE U SRBIJI: Atifa Nokić (60) je sada NAJSREĆNIJA mama na svetu!

– Uvereni smo da će pripadnici MUPa Srbije preduzeti sve mere iz svoje nadležnosti i tako uspeti da sprovedu u delo odluku FK Partizan koja je doneta po preporuci UEFA i dogovoru oba kluba – stoji u saopštenju kluba.

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]