USTAŠKA GERILA POSLALA PRETEĆE PISMO VUČIĆU: Spremaju se nova Oluja i Bljesak, poručuju ti Pavelićevi križari!

Hrvatska

Foto: Printscreen

Kako je za “Blic” rečeno u Predsedništvu, pismo koje je upućeno na Vučićevo ime stiglo je danas na Andrićev venac u trenutku dok se predsednik Srbije nalazi u poseti Kubi.

Pismo je napisano na lošem jeziku, kao da ga je sastavljao neko ko ne koristi redovno hrvatski jezik. Deluje kao da je odštampano na štampaču, nema dijakritičke znake (kvačice) i puno je slovnih i pravopisnih grešaka.

[adsenseyu5]

“Aleksandre Vučiću, ustaške udruge dijaspore poručuju: Za dom spremni! Sprema se nova Oluja i Bljesak. Naš ustaški poglavnik i vođa bio je i ostao Ante, a prezime mu dobro znate Pavelić Ante. Borac za katoličanstvo protiv pravoslavlja. Pavelićevi križari ustaški gerilci svim četnicima poručuju: za vas četnike imamo tri milijarde metaka. Ubit ćemo trećinu svih Srba, a drugu trećinu deportirati ćemo u logore i poslednju trećinu natjerati ćemo u katoličanstvo ono što ste nekad bili. Srpske žene ćemo silovati da rađaju ustaške križare i gerilce”, piše u pismu.

Pogledajte kako su kriminalci unakazili policajca iz Sremske Mitrovice (FOTO)

Uz pismo je stigla i fotografija na kojoj su Adolf Hitler, Ante Pavelić i Herman Gering.

Vučić se danas vraća iz posete Kubi gde je boravio na poziv kubanskog predsednika Raula Kastra.

OSTAVLJA BEZ TEKSTA: Doktorka Kliničkog centra Srbije JEDNOM PORUKOM ponizila huligane sa krvavog derbija

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Espreso.rs/Izvor:Agencije)

[adsenseyu2]

1 Comment on "USTAŠKA GERILA POSLALA PRETEĆE PISMO VUČIĆU: Spremaju se nova Oluja i Bljesak, poručuju ti Pavelićevi križari!"

  1. Ma ne serite

Comments are closed.