USTALA JE IZ MRTVIH, DOĐITE: Porodica prekinula sahranu i pojurila prema sanduku (VIDEO)

smrt

Foto ilustracija: Dnevne.rs/pixabay

Članovi kineske porodice iz pokrajine Hebei posumnjali su da je njihova pokojna majka (73) još živa, pa su usred sahrane otvorili kovčeg kako to i proverili.

Nakon otvaranja oni su počeli da je dozivaju, nadajući se da će im odgovoriti, a pošto se to nije dogodilo, pozvana je Hitna pomoć.

Međutim, kada je medicinsko osoblje pregledalo telo 73-godišnjakinje utvrdili su ne samo da je zaista mrtva, nego i da joj je telo već počelo da truli.

PRIJAVA ZBOG PRETNJI: Policija prikuplja dokaze protiv oca Nataše Bekvalac (INFO)

U njenom bolničkom kartonu je pisalo da je proglašena mrtvom.

Radnik hitnog prijema pokrajinske bolnice Janšan doktor Zang rekao je da su primili bizaran poziv tokom kojeg im je rečeno da je starija gospođa ustala iz mrtvih.

– Kada smo došli na intervenciju, sahrana je već trajala. Poklopac sanduka je bio otvoren i svi okupljeni su gledali u unutra – rekao je Zang, piše “Jutarnji list”.

https://youtu.be/iV0r_diPeXc

Tada su medicinski radnici navodno pregledali staricu.

ZBOG DRUŽENJA SA KRIMINALCEM UNIŠTILA SVOJ ŽIVOT: Užičanka nije ni slutila da je član PINK PANTERA, i z raskoši bačena je u PAKAO GRČKIH TAMNICA

– Sigurno je bila mrtva – telo je već počelo da neprijatno miriše. Nije bilo šanse da je još živa. Samo su bili paranoični i učinilo im se – rekao je Zhang.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)