UPOZORENJE ZA GRAĐANE SRBIJE: Ova žena je PREVARANT, evo kako KRADE PARE – a da ne znate ŠTA VAS JE SNAŠLO! (VIDEO)

prevara

Foto printskrin Kurir

Žena prevarant hara Beogradom, i to u po bela dana! Žrtva “dugopste” prevarantkinje bila je prodavačica iz Obrenovca, a sve je snimila sigurnosna kamera!

Sve se desilo u kozmetičkoj radnji, ali nažalost ova devojka samo je jedna od prevarenih.- Devojka je najnormalnije došla. Ništa nisam posumnjala. Tražila je crnu olovku za obrve, rekla da hoće da kupi.

Držala je 2.000 u ruci, pa me pitala da joj usitnim i tako me “smutila” sa te dve hiljade, nekih 50 dinara i jednim dinarom da ni u snu nisam pretpostavila da hoće da me prevari – kaže prodavačica Milica Pavlović.

 

[adsenseyu4]

 

– Uopšte se ne sećam tog dela da li mi je ostavila pare- kaže prodavačica. Prevarantkinja je iz radnje izašla s 2.000 dinara, koje je već imala, i 1.600 dinara kusura!Posle pregleda snimka sigurnosne kamere, prodavačica je shvatila o čemu je reč.

https://youtu.be/txHe_HFeOwI

Nezvanično se saznaje da je najmanje pet prodavnica u Obrenovcu opljačkano je na isti način, a sumnja se da su na meti prodavnice iz celog Beograda.
(Dnevne.rs /EPK / Izvor: RTV Mag) 

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

1 Comment on "UPOZORENJE ZA GRAĐANE SRBIJE: Ova žena je PREVARANT, evo kako KRADE PARE – a da ne znate ŠTA VAS JE SNAŠLO! (VIDEO)"

  1. tm709f Wow, fantastic blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your site is wonderful, as well as the content!

Comments are closed.