UMRLA U STRAŠNIM MUKAMA: Superveštačenjem utvrđeno da je Jeleni od batina pukla slezina i bubna opna!

pevačica

Foto: Privatna arhiva

Jelena Marjanović (33), pevačica “Granda”, za čije ubistvo se sumnjiči njen suprug Zoran Marjanović(39), brutalno je pretučena sa devet udaraca po glavi.

Kako “Srpski telegraf” saznaje superveštačenjem je utvrđeno da je Marjanovićeva preživela torturu i da je umrla u najvećim mukama.

Prema rečima izvora iz istrage, dopunsko veštačenje patologa otkrilo je da je pevačica zadobila više udaraca po celom telu, od kojih joj je pukla slezina i bubdna opna.

[adsenseyu5]

– Na osnovu novih saznanja pretpostavlja se da je Jelena Marjanović bila žrtva pomahnitalog napadača koji ju je udarao pesnicama po telu, glavi, a najviše po stomaku.  Od siline udaraca, nesrećna žena je zadobila rojne povrede unutrašnjih organa koje su dovele do unutrašnjeg krvarenja – priča sagovornik, piše “Srpski telegraf”.

Kako dodaje, Marjanovićeva se grčevito borila da bi se izvukla iz ruku nasilnika, o čemu svedoče i odbrambene povrede po njenom telu.

Nikola Tesla otkrio svom prijatelju: Evo koja tajna je skrivena u molitvi Oče naš!

– Napadaču ni to nije bilo dovoljno, pa je zgrabio tup predmet i smrskao joj glavu. Utvrđeno je da ju je udarao po potiljku, a na lobanji je imala više teških rana, dok joj je lice ostalo nepovređeno – objašnjava izvor.

Prema njegovim rečima, sumnja se da je porodična kuća Marjanovića posle zločina očišćena varikinom i drugim abrazivnim sredstvima, što je potvrđeno i dopunskim veštačenjem.

KOMŠIJE OTKRILE DRAMU U PORODICI: Skrivani detalje o Snežani Đurišić i njenom sinu, a zanimljiv je i odnos sa snajkom! (INFO)

– Prsti nastradale Jelene takođe su bili poliveni varikinom da bi se uništili svi dokazi koji bi napadača mogli da dovedu u vezu sa zločinom. Osim toga, tragovi abrazivnih sredstava otkriveni su i u dnevnoj sobi kuće u kojoj je pevačica živela sa svekrom Vladimirom, svekrvom Zoricom, deverom Milošem, suprugom Zoranom i ćerkicom Janom. Svi ti novi tragovi i dokazi u istrazi potkrepljuju sumnje da je Jelena usmrćena u domu Marjanovića, nakon čega je njeno telo bačeno u kanal – kaže izvir iz istrage.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: telegraf.rs)

[adsenseyu2]