UMOTALA BEBIN LEŠ U ĆEBE PA GA BACILA U KONTEJNER: Zastrašujuća izjava majke čije je MRTVOROĐENČE pronađeno u Vrbasu na deponiji!

auto

Foto: Fonet

Suzana M. (33) iz Vrbasa uhapšena je juče popodne zbog sumnje da je prošle srede ubila svoju bebu odmah posle porođaja, a potom je bacila u kontejner. Ona se u policiji pravdala da joj je beba prilikom porođaja ispala i da je tako preminula

Ona je zatim, kako kaže, umotala bebin leš u ćebe i stavila u orman. Dva dana kasnije, ona i njen muž bacili su leš u kontejner.

[adsenseyu5]

Leš novorođenčeta juče ujutro su na deponiji u Vrbasu slučajno našli skupljači sekundarnih sirovina, nakon čega su pozvali policiju. Istragom je ubrzo utvrđeno ko je čedomorka i Suzana je privedena!

– Beba je, kako sumnjaju u tužilaštvu, ubijena odmah po rođenju. Suzana je u petak tražila pomoć u vrbaskoj bolnici, na odeljenju ginekologije. Ona je tad pregledana ali je ubrzo na sopstveni zahtev napustila bolnicu – objašnjava izvor “Informera” koji kaže da ona već ima petoro dece, a šesti put se porodila u sredu u porodičnoj kući.

Milojko pitao Britni Ris – da li spavaš mirno? Amerikanka BEZ DLAKE NA JEZIKU odgovorila i njemu i Ivani Španović (FOTO)

Nakon što je pronađen bebin leš, istraga je ubrzo ukazala na Suzanu, jer su ginekolozi koji su je pregledali konstatovali da se nedavno porodila i o tome obavestili policiju.

Dej Golub, sakupljač sekundarnih sirovina koji je pronašao leš novorođenčeta, kaže da je prizor bio užasan.

[adsenseyu1]

– Sa kolegama sam na deponiji čekao kamion da dotera đubre i krenuo sam da premećem po njemu. U jednom trenutku nešto se skotrljalo sa vrha gomile pravo meni pod noge. Izgledalo je kao lutka, ali kad sam malo bolje pogledao, video sam malu, mrtvu, modru bebu – priča šokirani Dejan.

„OVO SE ZAPRAVO DESILO“: Sjajnom KARIKATUROM umetnik iz Doboja opisao krađu medalje Ivani Španović (FOTO)

U prvi mah, kaže, odskočio je i uhvatio se za glavu.

– Od šoka nisam znao šta da radim, kako da se ponašam. Kada sam se malo pribrao pozvao sam kolege, a onda je došao i portir. Beba je do pola tela bila umotana u ćebence. Ma jezivo! Kod kuće imam dva deteta od četiri i dve godine, a treće je na putu, užasno me je potreslo sve to – objašnjava on.

OVO SU SRBI NAJVIŠE ‘POZAJMIVALI’ IZ IKEA-E: Morali i sa razglasa da upozoravaju da se to ne radi (INFO)

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Informer)

[adsenseyu4]