UHAPŠENI MOMAK I DEVOJKA IZ SRBIJE U BUDVI: Nestalo im para, a onda su smislili PAKLENI plan (INFO)

more

Foto:pixabay

Budvanska policija uhapsila je srpske državljane Milana Borkovića (24) iz Aleksinca i njegovu devojku Katarinu Veličković (25) iz Niša, koje sumnjiče da su počinili  pet krađa na Slovenskoj plaži u Budvi

Momak i devojka su, kako su objavile podgoričke “Vijesti”,  uhapšeni u policijskoj zasedi dok su pokušavali da ukradu lične stvari i torbu sa plaže dok su se turisti kupali u moru.

Policijski inspektori, kojima je ranije prijavljeno da se na toj plaži dešavaju učestale krađe napravili su zasedu kako bi uhvatili lopove koji su im zadavali muke.

[adsenseyu5]

Turisti su počeli da prijavljuju da im nestaju dragocenosti, mobilni telefoni, novac i ostale lične stvari, koje su ostavljali ispod suncobrana.

Borković je uhapšen u trenutku dok je sa ukradenom torbom pokušao da ode sa plaže, a uhapšena je i njegova devojka koja mu je davala podršku.

Njih dvoje su, navodno, došli na letovanje u Budvu i nedostatak novca za provod i boravak obezbeđivali su svakodnevnim krađama.

LEGENDARNI BATA STOJKOVIĆ – TEK KADA SE RAZBOLEO OTIŠAO JE PRED OLTAR: Nije imao decu, ali se do smrti brinuo o jednoj devojci (INFO)

Oni su odlučivali na kojoj plaži će se kupati tek kada bi označili metu, a to su obično bili porodični ljudi ili oni turisti koji su im izgledali imućnije. Koristili su to što su momak i djevojka, pa niko ne bi ni posumnjao da se radi o iskusnim lopovima.

Budvanski policijski inspektori, navodno, imaju dokaze da su Borković i Veličkovićeva počinili pet krađa.

Oni su zadržani u stanici policije, a juče su privedeni osnovnom državnom tužiocu u Kotoru.

ISEKAO JE PLASTIČNO BURE NA KOMADE: Finalnom proizvodu pozavidile bi i NAJVEĆE FABRIKE NAMEŠTAJA u svetu (VIDEO)

Proteklog meseca budvanski inspektori uhapsili su pet državljana iz Srbije i Bosne i Hercegovine, koji su došli na letovanje u Budvu i krali na plažama, u apartmanima i stanovima.

Gotovo svakog leta sa gostima u Budvu dolaze i džeparoši i sitni lopovi, kojima su glavne mete kupači na gradskim plažama. Nema sezone a da budvanska policija barem ne uhapsi desetak lopova koji ordiniraju po gradu i plažama i kradu i otimaju torbe i novac turistima.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Blic.rs/Izvor:Vijesti)

[adsenseyu2]