UHAPŠEN NEBOJŠA MEDOJEVIĆ: Jedan od lidera Demokratskog fronta u spuškom zatvoru!

Crna Gora

Foto: AP Darko Vojinović

Medojević je uhapšen nedugo pošto je u Skupštini Crne Gore usvojena Rezolucija kojom su odluke Podgoričke skupštine iz 1918. proglašene ništavnim.

Poslanik DF Slaven Radunović rekao je da je Medojević u spuškom zatvoru.

“Jake policijske snage su bile ispred Skupštine, čekale su, nismo znali koga ali smo znali da se nešto dešava. On je ušao sa mnom u auto i krenuli smo ka kući i na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog smo presretnuti maricom i Nebojša je uhapšen. Rečeno je da imaju nekakav nalog, ne znamo o čemu se radi.

On je sad unutra, čekamo neke informacije da nam daju. Sumnjamo da se isto sprema i Milanu Kneževiću, zato je on ovog momenta još uvek u Skupštini.

JASNU (15) SU KIDNAPOVALI I ZVERSKI UBILI HARADINAJEVI TERORISTI: Ko ima pravo da zaboravi ovo?

Svedoci ste represije nad Demokratskim frontom i sramotne sačekuše policije dok se završi skupštinsko zasedanje” poručio je Radunović ispred zatvora u Spužu preko videa na Fejsbuku.

Policija je uhapsila Medojevića po nalogu za hapšenje koji je izdao Viši sud u Podgorici u predmetu formiranom povodom tvrdnji o primanju i davanju mita.


Viši sud u Podgorici je za Medojevića odredio pritvor u trajanju do dva meseca jer je odbio da svedoči u predmetu formiranom u Specijalnom državnom tužilaštvu zbog javno izgovorenih tvrdnji ovog lica da navodno zna da bivšem gradonačelniku Podgorice neće biti određen pritvor iz razloga što je Glavni specijalni tužilac primio mito u iznosu od 100.000 evra.

KOSOVSKE VLASTI GUBE PODRŠKU SVOJIH SAVEZNIKA: Oglasila se Merkelova i poslala OTVORENU PORUKU ALBANCIMA!

Medojević je pre hapšenja na Tviteru napisao: “I večeras policija i ANB me čekaju ispred Skupštine. I dva kombija Interventne ispred.”

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Vijesti.me)