“UDRI SVOM SILINOM I BEŽI”: Vozači u Beogradu imaju novo strategiju za parkiranje (FOTO)

parking

Foto: telegraf.rs

Koliko pojedini vozači mogu da budu bahati, pokazuje i ovaj primer, koji je čitalac Telegrafa uslikao u Ulici Palmira Toljatija na Novom Beogradu danas oko 14.30 sati

Nepoznatom vozaču koji je imao nameru da se parkira iza plavog “citroena”, očigledno je falilo prostora.

Na mestu gde je trenutno na ovoj slici “opel astra”, donedavno je bio nepoznati automobil, čiji je vlasnik očigledno toliko bahat i neuviđavan, da je udario “citroena” svom silinom i bez imalo trunke savesti odvezao se daleko od mesta incidenta.

[adsenseyu5]

Nekako se “ugurao” iza “citroena”, stopalo mu se “okliznulo”, zalegao je po gasu i automobil ispred sebe zakucao u saobraćajni znak. Naš čitalac je sve to video i potom i uslikao “guranje” za parking mesto.

“Citroenu” je, osim prednjeg dela, stradao i zadnji, a probušena mu je i zadnja, desna guma. Vozač “opel astre” se potom nonšalantno odvezao sa lica mesta.

Foto: Telegraf

Zanimljivo je da je bahati vozač morao da krene tolikom silinom, da bi sve ovo uspeo da “odradi” za tako kratko odstojanje.

Čitalac je rekao kako je cela scena delovala nestvarno, naime on je sve video sa svoje terase i od šoka scenu uslikao tek pošto se bahati vozač sklonio odatle.

STAVIO JE PASTU ZA ZUBE NA MIŠA: Kada vidite RAZLOG i vi ćete odmah to uraditi (VIDEO)

Dok je on to uslikao, iza nesrećnog “citroena” već je stao drugi automobil, a otpali branik i dalje leži pored svog četvorotočkaša.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: telegraf.rs)

[adsenseyu2]