UDARNA VEST U MOSKVI! DODIK ODUŠEVIO PUTINA: SRPSKA neće dozvoliti da BIH UĐE U NATO!

Dodik

Foto: Tanjug/AP

Na zvaničnom sajtu ruskog predsednika “kremlin.ru” objavljeno je da se Vladimir Putin u Beogradu sastao sa predsedavajućim Predsedništva BiH Miloradom Dodikom.

– Drago mi je što Vas ponovo vidim i imam priliku da Vam čestitam izbornu pobedu. Naši odnosi se, hvala Bogu, razvijaju uspešno. Realizujemo projekte u različitim oblastima – rekao je Putin.

Dodik je takođe izrazio zadovoljstvo sastankom sa ruskim predsednikom.

– Hvala Vam na čestitkama za izbornu pobedu. Uspeli smo da postignemo veoma dobar rezultat. Sada nastavljamo proces formiranja organa vlasti na nivou BiH. Naravno, ima mnogo problema.

KLJUČNA REČ PROMAKLA PREVODIOCU: Putin ovako nešto nije izgovorio nigde na svetu! (VIDEO)

-Kao i uvek u BiH, stalno se postavljaju neki uslovi, bošnjačka strana formiranje vlasti uslovljava prihvatanjem NATO puta BiH, što mi iz Srpske odlučno odbijamo, tako da će primena izbornih rezultata potrajati – rekao je Dodik.

vucic putin

Foto: Tanjug/​Dimitrije Goll

On je izrazio zadovoljstvo razvojem projekata koji su ranije dogovoreni.

– Očekujemo da se nastavi naše učešće u projektu Turski tok, kao što smo bili planirani i u Južnom toku. Za to imamo neophodnu dokumentaciju, što nam omogućava da sve to uradimo – rekao je Dodik Putin, navedeno je na internet stranici zvaničnog Kremlja.

(Dnevne.rs/Srbija Danas.com/Izvor: Iskra, RTRS)