“UDARAO SAM JE SVE DOK SAM IMAO SNAGE” Nasmrt prebio nevenčanu suprugu jer je celo veče “nepristojno igrala” sa drugim muškarcima (INFO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Mitroviću se, prema optužnici, stavlja na teret da je ženu ubio nakon svađe i da joj je rukama i nogama zadao najmanje 16 udaraca u glavu i telo.

Suđenje Jovici Mitroviću (55) koji je optužen da je udarajući rukama i nogama ubio svoju nevenčanu suprugu Vesnu Stojkov (49) prošlog novembra u naselju Kasapska ada kraj Novog Sada počelo je pred novosadskim Višim sudom.

[adsenseyu5]

Mitroviću se, prema optužnici, stavlja na teret da je ženu ubio nakon svađe i da joj je rukama i nogama zadao najmanje 16 udaraca u glavu i telo.

Ona je preminula od izliva krvi nakon jednog od udaraca u glavu. Na telu je imala više povreda, a samo na glavi podlive kod oba oka, jagodica, brade, usana, čela.

NEVEROVATAN PREOKRET U ISTRAZI SAČEKUŠE U JAGODINI: Advokata Nemanju (26) pomešali sa kriminalcem koji ima isti auto i živi u istoj zgradi?! (INFO)

Vesna je ubijena nakon proslave krštenja na kojoj su zajedno bili u Titelu, a Mitrović je juče izneo odbranu rekavši da mu je žao što je ugasio jedan život, upropastio nekoliko života okolo, kao i da ga je jako sramota.

Mitrović je ispričao da su od jutra oboje pili rakiju, da su to radili i na proslavi, te da je supruzi govorio „da povuče ručnu“, a da je ona nepristojno igrala sa drugim muškarcima dok je on pomagao oko posluženja u sali.

Zbog toga se, rekao je, osećao poniženo, ali nije reagovao dok su bili na proslavi krštenja.

[adsenseyu1]

– Kada smo došli kući, hteo sam da razgovaramo nasamo o tome. Ponudio sam joj da ode od mene, a ona mi je opsovala majku koja mi je jedina ostala od bliskih rođaka. Rekla mi je da hoću da se tučem i krenula da me udari – rekao je Mitrović.

On nije mogao da kaže ni reč o tome kako je udarao Vesnu, a prvo čega se seća posle ubistva jeste scena u kojoj sedi u policijskom automobilu.

Bila je Tošetova devojka, posle tragedije se udala, rodila dete, evo kako sada izgleda! (VIDEO) (FOTO)

Kako je došao do policijskih kola objasnio je Mirko Cekić, svedok koji je zaposlen u Policijskoj upravi, a koji je Mitrovića poznavao od ranije.

– Nazvao me je nešto pre ponoći i rekao je: „Napravio sam s*anje.“ Rekao je da je upalio peć da ugreje ženu, ali da je ona hladna i da pozovem Hitnu pomoć i patrolu policije – rekao je Cekić.

HRVATSKA LEGENDA HVALI SRBE: Neverovatno je kako se šetaju i bez Tea, Bjelice, Kalinića…. (INFO)

Iako Mitrović nije mogao da se seti kako je udarao Vesnu, u istrazi je ispričao da misli da je Vesnu udarao sve „dok je imao snage“, te da ju je oborio na krevet nakon prvog udarca.

(Dnevne.rs /Izvor: M. Stanić, Blic)

[adsenseyu4]