UDALA MI SE KUMA IZ UŽICA U NEDELJU: Poklonila sam 200 evra i kutijicu sa BISERIMA, kad ih je videla njena majka, zamalo me izbacila!

mlada

Foto: Telegraf

Devojka kaže da je u sebi sve vreme govorila “bože, ne mogu da verujem za šta me optužuju”

Redakciji se javila Marijana (24), a njenu ispovest prenosimo u celosti:

“Moja kuma se udala u nedelju, a ja sam joj odnela na poklon 200 evra i bisere. Biseri nisu jeftini, a želela sam da ima neku uspomenu od mene zauvek, a ne da ceo poklon skrca u neki aparat koji će se pokvariti za 10 godina, pa će ga menjati itd.

I moja majka kad je videla bisere, oduševila se.

Kaže – Divno, ima da se baš obraduje.

I ja sam to stvarno želela da bude uspomena zauvek i da se tome raduje.

Međutim, ne lezi vraže.

DO SMRTI NIJE HTELA DA ČUJE ZA MUŽA ZVONKA BOGDANA: Dramatična sudbina srpske glumice koja je umrla kao beskućnik! (VIDEO) (FOTO)

Kad smo stigli, naravno, dali smo kovertu, koju su mladenci ubacili u jedan kao kavez za ptičice. Onda je meni bilo neprijatno da vadim kutiju s biserima, nego sam čekala da prođe malo vremena, pa da je darujem.

I negde pred tortu ona je sedela sa svojom majkom za mladenačkim stolom i nešto su pričale. Prišla sam, dala joj kutiju, ali sam se spetljala,pa sam kao napravila foru, uzmem joj kutiju, otvorim je i da joj stavim nisku bisera oko vrata.

Ona je vrisnula od sreće, odmah je skinula ogrlicu koju je imala i okrenula leđa da joj stavim bisere. Ali tada se desila jako neprijatna scena. Njena majka stalno je pravila face, ništa nisam razumela.

A onda nas zamolila da izađemo ispred!

Nas dve smo izašle, tad je počela da nas smara oko toga kako biseri ne treba da se poklanjaju mladoj jer simbolizuju suze i sve vreme u mene je gledala kao da sam neka zla veštica a ne rođaka!

Kažem ženi da to prvi put čujem, da ne verujem u glupe običaje, da svako selo ima svoj običaj.

Ma kakvi, tu se još više iznervirala.

Odmah je krenula da kukumače kako sad mladenci možda neće imati DECE??!! Van pameti…

I ja kao… OK, vratite onda, stvarno pojma nemam, prodajte, radite šta hoćete.

Sad sam bio na moru u Crnoj Gori i nikad više!

 Učinilo mi se da će me izbaciti sa svadbe ako nastavim da se pravdam. Ipak, nije. Spustila je loptu. Mlada je bisere ostavila oko vrata, a juče mi je rekla i da je trudna! 

Sad se stvarno nadam da nisam ispala glupa što nisam znala za običaj i da im to neće doneti zlu sreću”

DANAS JE JEDAN OD NAJMOĆNIJIH NA ESTRADI: Devedestih zbog jedne LOŠE PROCENE izgubio je sve što je imao

Da li ste vi imali slično iskustvo s poklonima i običajima? Ostavite odgovore u komentarima o najčudnijim stvarima koje ste doživeli na svadbi.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)