UBILI GA NA DUŽNOSTI: Ovo je policajac koji je stradao u akciji u selu kod Požarevca (INFO)

policajac

Foto: Fejsbuk

Policijski službenik Srđan Petrović (1975) ubijen je noćas prilikom intervencije u selu Bare kod Požarevca, kada je D. Ž. (1948) u njega ispalio više hitaca iz automatske puške, a potom se zaključao u svoju kuću u kojoj nije bilo drugih ukućana, saopštio je MUP.

Petrović je zadobio teške povrede od kojih je preminuo na putu ka bolnici.

Petrović je rođen u Kruševcu, a završio je srednju školu u Sremskoj Kamenici, a kako mu stoji na Fejsbuk profilu, fakultet je završavao u Novom Sadu. Bio je i oženjen.

[adsenseyu5]

Prema rečima meštana, incident se dogodio u ranim jutarnjim časovima.

“D.Ž. se posvađao sa zetom koji je pobegao od kuće i pozvao policiju. Inače u toj kući je stanovao sa ćerkom, zetom i dve unuke. Bilo je strašno, policija nam je još u selu”, ispričali su za Kurir nesrećni meštani sela Bare kod Požarevca.

Nakon angažovanja Specijalne antiterorističke jedinice, koja je jutros ušla u kuću, D. Ž. je ubijen prilikom pokušaja da ponovo otvori vatru na pripadnike policije.

HTELA DA SE RAZVEDE: Pomahnitali suprug upucao ženu tri puta ilegalnim pištoljem (INFO)

Policijskoj upravi u Požarevcu je kasno sinoć od strane zeta D. Ž., koji se
prethodno posvađao sa tastom, prijavljeno da D. Ž. u nelegalnom posedu ima automatsku pušku, nakon čega je na lice mesta upućena patrola policije.

“UDRI SVOM SILINOM I BEŽI”: Vozači u Beogradu imaju novo strategiju za parkiranje (FOTO)

U jednom trenutku, kada je policajac Petrović pokušao da uđe u dvorište objekta kako bi proverio da li je možda više osoba u kući, D. Ž. je ispalio više hitaca iz automatske puške i smrtno ranio policijskog službenika.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs/Agencije)

[adsenseyu2]