UBIJEN SRPSKI KIK BOKSER: Izrešetali u “sačekuši”, kada se s posla vraćao kući

uvidjaj
Dvadesetčetvorogodišnji mladić koji je noćas ubijen u Trebinju je Marko Đerić, a za ubicom se još traga

Dvadesetčetvorogodišnji mladić koji je noćas ubijen u Trebinju je Marko Đerić, a za ubicom se još traga, potvrdio je službenik za informisanje Okružnog tužilaštva u Trebinju Srđan Vukanović. Vukanović je novinarima rekao da je mladić ubijen sa više hitaca iz automatskog oružja i da je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

[adsenseyu1]

Prema Vukanovićevim rečima, ubistvo se dogodilo noćas u 3.20 sati u Ulici Miloša Obilića 13, ispred zgrade u kojoj je nastradali živeo. On je dodao da je tužilac naredio obdukciju tela nastradalog. Na lice mesta je izašao dežurni okružni tužilac sa pripadnicima Centra javne bezbednosti (CJB) Trebinje. Uviđaj je obavljen i radi se na rasvetljavanju krivičnog dela ubistvo.

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

Prema nezvaničnim saznanjima, Marko Đerić, koji je radio u obezbeđenju jednog trebinjskog kafića, ubijen je u “sačekuši”, kada se s posla vraćao kući. Nastradali mladić je bio kik bokser i postizao je zapažene rezultate na takmičenjima u zemlji i inostranstvu. Vlasnik lokala u kojem je radio Đerić, komšije i prijatelji su u neverici, jer imaju samo reči hvale za ovog mladića, za koga kažu da je bio izuzetno dobar, miran i da nije bio konfliktna ličnost.

[adsenseyu1]

uvidjaj

Foto: AP/Tanjug, Facebook/mdjeric

(Blic)