UBIJEN IZ SNAJPERA: Pižonov zet likvidiran zbog 300 kila kokaina (INFO)

ubistvo
Suprug ćerke fudbalske legende Vladimira Petrovića upucan u bašti lokala u obračunu narko-klanova

BUDVA – Goran Ðuričković, ugostitelj iz Budve, koji je u utorak uveče likvidiran iz snajpera ispred svog lokala, zet je fudbalske legende Vladimira Petrovića Pižona, saznaje Kurir.

Pižonova starija ćerka Kristina udata je za Ðuričkovića, s kojim ima dve ćerkice – Atinu (12) i Gaju (8).

– Porodica je u šoku. Pižonovim unukama nije ni rečena istina o smrti oca. Devojčicama je saopšteno da im je otac nastradao u saobraćajnoj nesreći. Sakrili su da je likvidiran ispred lokala – rekao je nezvanično izvor Kurira.

Kristina je Pižonova ćerka iz prvog braka, iz kog ima još jednu naslednicu. Proslavljeni srpski fudbaler i trener nema dece u drugom braku.

Pucnji sa Starog grada

Ðuričković je ubijen preksinoć u bašti svog lokala „Old fišermens pab“, a crnogorski mediji navode da je ta likvidacija povezana sa ubistvom Gorana Radomana, koje se dogodilo 20. februara u Beogradu. Policija sumnja, prenose crnogorski mediji, da su Ðuričković i Radoman bili uključeni u poslove šverca kokaina i da ih je mafija označila kao krivce za nestanak tovara od oko 300 kilograma u Španiji, vrednog 15 miliona evra.

[adsenseyu1]

– Ðuričković je ubijen iz snajpera, najverovatnije s kule zidina Starog grada. On je sedeo sa prijateljima u svom lokalu, ustao je i tek što je zakoračio na šetalište, čula su se tri pucnja, a onda je pao u more. Nastao je opšti haos, prijatelji su ga izvukli iz vode, ali je on već bio mrtav – ispričali su očevici.

Policija je našla tri čaure na kuli zidina Starog grada u Budvi iznad zvona, pedesetak metara vazdušne linije od mesta na kom je Ðuričković bio u trenutku ubistva, navode crnogorske Vijesti. Prema nezvaničnim informacijama istog izvora, ubica je bio skriven u staroj puškarnici, odakle je imao dobar pogled na Ðuričkovićev lokal.

Druga verzija

Crnogorski Dan naveo je drugu verziju događaja, prema kojoj se sumnja da je Ðuričković upucan sa nekog plovila na moru iz pravca Starog grada, sa velike daljine, jer policija pregledom terena nije pronašla nikakve tragove na zidinama Starog grada. Kako je preneto, policija je posle ubistva na informativni razgovor privela više osoba iz Budve, Bara i Kotora, a nekima od njih su uzeti uzorci DNK i parafinske rukavice, koji su potom poslati u Forenzički centar u Danilovgradu.

Pižon isključen
NIKO NE ODGOVARA NA TELEFONSKE POZIVE

Vladimir Petrović do zaključenja ovog broja Kurira nije bio dostupan na telefone poznate redakciji.Takođe, na broj telefona „Old fišermens paba“, koji se može naći na zvaničnoj stranici tog lokala na Fejsbuku, novinaru Kurira se javio muškarac, koji je rekao da je to njegov privatni broj, kao i da je u tom ugostiteljskom objektu radio pre godinu dana.

[adsenseyu1]

(Kurir)