U STAN EVE RAS ULETEO MANIJAK: Nećete verovati šta je tražio!

glumica

Foto: Printscreen/youtube

U stan glumice Eve Ras, na Vračaru, upao je nepoznati muškarac. Ona je tada doživela pravu dramu.

– Ona sama živi u tom stanu i kada je primetila muškarca odmah je zaključlila da je provalnik koji će pokušati da je opljačka. Nema ona neki novac kod sebe, ali ipak u toj situaciji, prvo joj je to palo na pamet. Stajala je kao ukopana, a kako mi kaže, čovek je tada počeo da priča neke nepovezane stvari. Tad je shvatila da je on u alkoholisanom stanju.

Ministarka Zorana Mihajlović: Blokade ugrožavaju živote građana, Vlada traži način da odgovori na poskupljenje goriva (INFO)

-Dodatno se uplašila šta može da joj uradi. Mislila je da će doživeti srčani udar. U trenutku kada je krenuo ka njoj potpuno se izbezumila i nije mogla da se pokrene. Čovek je gledao po stanu, pričao nebuloze i zateturao se. Zamalo nije pao na nju. Kada je pomislila da beži, on je izašao – otkrila je Evina prijateljica.

Sve to potvrdila je i sama glumica.

AGONIJA PENZIONERA IZ BEOGRADA: Stigla mu je poruka od pašenoga iz Rusije, sada MORA DA PLATI 15.000 DINARA ZBOG JEDNOG SMS!

– Zaboravila sam da zaključam vrata i čula sam da je neko ušao. Mislila sam da je provalnik, videla sam ga kako stoji u hodniku. Sve se dobro završilo, bio je to neki pijani čovek, tražio je berberina. Mnogo sam se uplašila.

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)