U ovim ZEMLJAMA EVROPE stanovnici su najspremniji da RATUJU: Pogledajte gde je SRBIJA!

vojnici

Foto: Printscreen/instagram

Čak dve zemlje sa Balkana, među kojima i Srbija, našle su se u prvih 10 čiji su građani spremni da ratuju za svoju državu, dok su na začelju tabele završile zemlje zapadne i južne Evrope.

Kako su pokazali rezultati, na prvom mestu su se našli Finci, kojih se čak 74 procenata izjasnilo da je spremno da ratuje za svoju državu. Sa procentom manje, i na drugom mestu, našli su se Turci, a treću poziciju zauzeli su Ukrajinci, čijih 62 odsto ispitanika je odgovorilo da je spremno za rat.

[adsenseyu5]

Rusija se našla na četvrtoj poziciji, a prema rezultatima, 59 odsto ispitanih Rusa reklo je kako je spremno da ratuje za svoju zemlju.

Na spisku zemalja našlo se i samoprogalšeno Kosovo, i zauzelo peto mesto sa 58 procenata.

Sa po 55 procenata Bosna i Hercegovina i Švedska dele šesto i sedmo mesto, zatim sledi Grčka sa 54 odsto, Poljska sa 47, dok je Srbija na desetom mestu sa 46 procenata.

DANAS TOTALNO POMRAČENJE SUNCA: U 20:30, život ova četiri znaka će se okrenuti naopačke!

Prema podacima upisanim u mapu, vidi se da spremnost državljana da ratuju za svoje države opada sa istoka Evrope prema zapadu, pa su se na krajnjem zapadu našle zemlje čiji su građani najmanje spremni za rat.

Poslednja na spisku od 28 zemalja našla se Holandija, čijih samo 15 odsto građana se izjasnilo kao spremno da ratuje za Holandiju. Sa tri procenta više, pretposlednju poziciju zauzela je Nemačka, a iznad nje su Belgija sa 19, Italija sa 20, Španija 21, Austrija 21, Češka 23, Bugarska 25…

[adsenseyu1]

Za ovo istraživanje ispitano je 62.398 ljudi iz celog sveta, u svakoj zemlji na uzorku od oko 1.000 muškaraca i žena. U 30 zemalja ispitivanja su obavljana uživo, u 12 preko telefona, a u 22 preko interneta, u periodu od septembra do decembra 2014. godine.

Najmiroljubiviji kontinent

Na svetskom nivou ispitivanje je pokazalo da su Evropljani najmanje spremni da ratuju za svoje zemlje, a u proseku 61 posto ispitanika u 64 zemlje je reklo da bi.

NIKAD MI NIŠTA NIJE DAO… Evo ko je sin slavnog pevača Ljube Aličića sa kojim pevač decenijama ne govori, iako nastupaju zajedno! (VIDEO) (FOTO)

Na prvom i drugom mestu u svetu su Maroko i Fidži sa 94 odsto, zatim Pakistan i Vijetnam sa 89 i Bangladeš sa 86 procenata.

Ako je suditi po rezultatima ankete, najmiroljubivija država bi mogla da bude Japan, čijih je samo 11 odsto ispitanika reklo da je spremno da ratuje za zemlju.

3 MOĆNA ZNAKA: Do kraja avgusta ih čeka veći PRILIV NOVCA (ASTROLOGIJA)

(Dnevne.rs/Izvor:D.K.,Blic.rs)

[adsenseyu4]

1 Comment on "U ovim ZEMLJAMA EVROPE stanovnici su najspremniji da RATUJU: Pogledajte gde je SRBIJA!"

  1. grci ahahaha, samo srbi imaju muda za pravi rat………

Comments are closed.