“U 10 SATI UVEČE UŠAO U ČAMAC I NESTAO”: Majka Uroša Radosavljevića (23) MOLI ZA POMOĆ, prijatelji i rodbina 2 dana češljaju obale Dunava (FOTO)

nestao

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Uroš još nije pronađen. Njegovi drugari, naša rodbina, svi smo uključeni u potragu i češljamo teren gde je pronađen čamac i ostrvca koja su u blizini. Zasada nema nikakvih novosti a nema indicija ni da se utopio, niti da je negde isplivao.

Ovim rečima  govori Vera, majka Uroša Radosavljevića (23), mladića iz Beograda koji je bez traga nestao u petak uveče.

Te večeri je oko 22 sata izašao iz svoje kuće, a porodica je sa njim poslednji put kontaktirala sat vremena nakon toga. Od tada mu se gubi svaki trag.

Kako je njegova majka ispričala, kobne večeri je bio na reci i njegov čamac je kasnije pronađen na gročanskoj Adi. Zbog toga prijatelji, porodica i rodbina nestalog mladića neprestano pretražuju ovo područje do duboko u noć.

DOKTORKA LJILJANA IZ KBC DRAGIŠA MIŠOVIĆ UPOZORAVA! Preti nam pakao kojeg se i sama medicina plaši (FOTO)

– Pretražili smo i banatsku stranu Dunava, ali ništa nismo pronašli. U kontaktu smo sa policijom i znam da i oni sve čine kako bi ga pronašli. Nema indicije da se utopio i nema indicije da je isplivao. Ne znam ni šta da vam kažem, ne znam šta da mislim – priča nesrećna majka.

Prema njenim rečima, Uroš je povremeno znao da izlazi sa prijateljima na vodu, iako nije bio strasni pecaroš. Na sebi je u trenutku nestanka imao teget duksericu sa kapuljačom. Visok je oko 180 centimetara i mršav je.

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o Urošu Radosavljeviću, njegova majka moli da se javite na broj telefona 062/507-201 ili najbližoj policijskoj stanici

 

(Dnevne.rs /Izvor:  J. A. Blic)