TVRDI DA GRČKA POLICIJA IMA ‘PIK’ NA NJU: Suzana Mančić privedena u Grčkoj, vozila 151 na sat (INFO)

pevacica

Foto: Telegraf

Dok je išla u posetu svom vereniku Simeonu Ocomokosu, Suzana Mančić je vozila brže od dozvoljenih 150 kilometara na sat, i zaustavila ju je policija, nakon čega je privedena u najbližu stanicu.

Kada je policajac rekao da će mi oduzeti vozačku i da ću biti sprovedena u stanicu, nije mi bilo svejedno – izjavila je Suzana Mančić

Suzana tvrdi da grčka policija ima “pik” na nju, i kako kaže, umesto da kažnjava one koji voze 180 na sat, stalno nju zaustavljaju.

[adsenseyu5]

– Pre nekoliko dana sam vozila po propisima, majke mi, ali radar je pokazao 151 kilometar na sat.

SPREMITE SE ZA SPEKTAKL KOJI SE ČEKAO 96 GODINA: Večeras TAČNO u 23:45 časova pogledajte u nebo, ako ugledate OVO pratiće vas sreća DO KRAJA GODINE! (VIDEO)

Gde nađe onaj jedan, mislila sam dok sam gledala policajca koji je neverovatno podsećao na strip junaka Asteriksa: riđ čovek sa ogromnim riđim brkovima.

OVO SU SRBI NAJVIŠE ‘POZAJMIVALI’ IZ IKEA-E: Morali i sa razglasa da upozoravaju da se to ne radi (INFO)

Strogim glasom, kao da sam uradila ne znam šta, tražio mi je dokumente, a kada je rekao da će mi oduzeti vozačku i da ću biti sprovedena u stanicu, nije mi bilo svejedno, iako samo što nisam prokomentarisala: “Hoćete li vi da me vratite kući službenim kolima?” – ispričala je Suzana i opisala kako se ipak izvukla iz nezgodne situacije.

(Dnevne.rs /Telegraf.rs/izvor: Gloria)

[adsenseyu4]