Turistički vodič NAPAO Nišlijku (17) na Zakintosu?: Zavrnuo joj ruku i izbacio na ulicu, završila u gipsu (FOTO)

devojka

Foto: Pixabay, privatna arhiva

Turistički vodič Slobodan K. Napao je i povredio moju ćerku Angelina (17) jer je lumpovala sa drugaricama u apartmanu u Laganasu, na grčkom ostrvu Zakjintos. Povredio joj je ruku, a noga joj je u gipsu i zato ću tužiti beogradsku turističku agenciju, koja je angažovala bahatog vodiča, tvrdi Angelinin otac Vladimir P.

On kaže da je njegova ćerka 18. jula prvi put bez roditelja otputovala na more na Zakintos

RADE ŠERBEDŽIJA: Kada je od Dragana Nikolića čuo da sam SRBIN, ovo mi je Zoran Radmilović rekao!

– Posle tri dana, 21. jula, tamo je stiglo još nekoliko njenih drugarica, i to preko te druge agencije. Kako nisu bile u istoj vili, Angelina je pitala vodiča iz te agencije da li bi mogla da ih poseti i on je to odobrio – priča Vladimir.

[adsenseyu5]

Te večeri, kaže on, njegova ćerka je sa drugaricama slušala muziku u dvorištu vile, ali je vodič zatražio da je isključe jer je bilo kasno.

– Moja ćerka je nastavila da peva, pa joj je vodič pretio da će je udariti ako ne prestane. Ona ga nije shvatila ozbiljno pa mu je rekla: “Udari me, osiguranje će to platiti”, što su deca propratila smehom. Vodič se iznervirao, ćušnuo je u glavu, a zatim odvukao je do izlaza i izbacio na ulicu. Prilikom pada na beton, Angelina se povredila po rukama i iščašila je nogu, pa su je drugarice odvele u ambulantu, gde je dobila injekciju i stavljen joj je gips, koji je nosila do kraja letovanja – priča ogorčeni otac.

PILI SOPSTVENI URIN DA BI PREŽIVELI: Srbin i Maltežanin nakon dva dana bez hrane i vode, pronađeni kako vise sa LITICE (FOTO)

Odmah po povratku u Niš, Angelinu su roditelji odveli kod lekara, gde je potvrđeno da ima uganuće noge.

Angelinina majka Sonja objašnjava da su njenoj ćerki pred povratak u Srbiju skinuli gips kako bi mogla da doputuje autobusom, ali joj je lekar u Nišu odmah ponovo vratio longetu na nogu.

devojka

Foto: privatna arhiva

– Sve ovo joj je veoma teško palo. Angelina često zaplače, pala je u depresiju, pa ću morati da je odvedem i kod neuropsihijatra – navodi Sonja.

[adsenseyu1]

Advokat porodice Nemanja Dikić kazao nam je da je podneo prijavu Turističkoj inspekciji o ovom napadu, te da je uputio opomenu pred utuženje agenciji radi odštetnog zahteva.

– Ako agencija ne odgovori, podneću tužbu i protiv nje i protiv vodiča – najavio je Dikić.

Bila je Tošetova devojka, posle tragedije se udala, rodila dete, evo kako sada izgleda! (VIDEO) (FOTO)

Na drugoj strani, u aagenciji ističu da o tome ne znaju ništa.

– Ta devojčica nije naša putnica i mi za nju nismo odgovorni. Vodič kog spominjete nije naš radnik, već ga je angažocvao naš grčki partner – objasnila je službenica agencije u telefonskom razgovoru.

POSLEDNJE PROROČANSTVO TARABIĆA: Počeće OPŠTI RAT, a Srbiju će jedna stvar spasti katastrofe

Vodič Slobodan K. nam je poslao poruiku da ništa od onog što je Vladimir P. ispričao nije tačno. Međutim, on je odbio da kaže šta se desilo u Laganasu i kako je maloletnica potvrđena.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com/Izvor:Informer)

[adsenseyu2]

1 Comment on "Turistički vodič NAPAO Nišlijku (17) na Zakintosu?: Zavrnuo joj ruku i izbacio na ulicu, završila u gipsu (FOTO)"

  1. Razmaženo derište. Hoćete još i da poverujemo da turistički vodiči udaraju ljude tek tako?

Comments are closed.