“TURISTI” KRALI PO GRČKOJ: Otkriveno iz čije zemlje su lopovi pelješili po letovalištima na Halkidikiju (INFO)

lisice

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Ovo leto u Grčkoj obeležilo je drastično više krađa na parkinzima plaža i po apartmanima nego ranijih godina, a grčka policija nedavno je uhapsila nekoliko razbojnika, a evo iz kojih zemalja su došli da pelješe turiste.

Kako prenosi portal “Grčka info”, “ciljanom akcijom policije Nea Moudania, pre tri dana je uhapšen srpski turista (46 godina) za krađe stvari i novca iz parkiranih automobila na plažama Halkidikija. Ovaj Srbin je letovao u Pefkohoriju, između 11. i 14. avgusta počinio je 5 krađa iz parkiranih vozila turista i tom prilikom ukrao novac, laptopove, razne alate, odeću i druge predmete”.

[adsenseyu5]

Deo ukradenih stvari je pronađen i biće vraćen vlasnicima, prenosi portal

Dalja istraga će pokazati da li je ova osoba učinila i druga kriminalna dela. Srbin je predat javnom tužiocu i biće optužen za tešku krađu.

Pre tri dana policija je, kako smo već pisali, uhapsila tri osobe zbog obijanja vozila turista. Ispostavilo se da su ovu kriminalnu grupu činili grčki Romi – dva muškarca od 20 i 25 godina i žena od 25 godina.

MALI VUK SVAKOG ČASA MOŽE SE PROBUDITI IZ VIŠEGODIŠNJE KOME: Majka OTKRILA nove detalje borbe za život deteta!

Oni su tokom jula i avgusta šrafcigerom razbijali prozore, obijali vozila turista na plažama Halkidikija i uzimali novac, kompjutere, nakit, odeću i ostalu robu u vrednosti od više od 5.000 evra, preneo je portal “Grčka info”.

Da ne bi “nepravedno zapostavili” i ostale narode reći ćemo da su službenici policije iz odeljenja za bezbednost 24. jula na Lefkadi uhapsili dve osobe (21 i 22 godine) iz Makedonije.

UPOZORAVALI I SA RAZGLASA DA SE TO NE RADI: Ovo su Srbi najviše krali iz IKEA-e!

Oni su iz kuća i apartmana za iznajmljivanje na Lefkadi u regiji Tsoukoulades ukrali 1.000 evra i dva ručna sata.

Osim iznad navedenih, tokom ove letnje sezone hapšeni su i Albanci, Bugari, Rumuni pa čak i nemački državljani.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Blic.rs)

[adsenseyu2]