TURČIN KOJI JE OTEO decu Slavici Burmazović se oglasio: RADIJE ĆU IH ZAPALITI, NEGO DA IH VRATIM MAJCI

Foto: Fejsbuk/Slavica Burmazović

Foto: Fejsbuk/Slavica Burmazović

– Verujte mi da ću, ako bude trebalo, pre da zapalim i sebe i decu nego što ću ih vratiti njoj u Srbiji. Neće biti po njenom i tačka – kaže Ejup

Beograđanka Slavica Burmazović od avgusta prošle godine nije videla svoje troje dece jer ih je njen bivši nevenčani suprug, inače turski državljanin Ejup Jundžu, oteo i odveo u svoju domovinu.

[adsenseyu4]

Nakon što se Slavica više od godinu dana borila za svoju decu, sada se prvi put oglasio i Ejup, rekavši da bivšoj supruzi nikada neće vratiti decu.

– Radije ću zapaliti svo troje svoje dece nego što ću ih vratiti Slavici! Možda im je ona majka, ali ja sam im otac, a to je u mojoj zemlji važnije. Zar mislite da će Turska uzeti decu svom državljaninu i dati ih tamo nekoj Srpkinji – rekao je Ejup za Informer.

Iako je sud u Ankari odlučio da se deca vrate majci, Jundžu preti da to neće dozvoliti, čak i po cenu njihove smrti.

– Uveren sam da ću na kraju pobediti i da će deca ostaju ovde sa mnom. Ta žena je luda ako misli da će dizanjem galame i zvanjem medija uspeti nešto da uradi. Nije mene tako lako pobediti – preti Ejup.

Nakon što mu je sud oduzeo decu, Ejup je podneo žalbu. Sada napominje da će, u slučaju da definitivno izgubi spor pred sudom, sam uzeti pravdu u svoje ruke.

– Uveren sam da su šanse bar 90 odsto na mojoj strani. Ukoliko ipak izgubim, neću poštovati odluku suda, niti ću vratiti decu. Tako sam odlučio i to je kraj. Verujte mi da ću, ako bude trebalo, pre da zapalim i sebe i decu nego što ću ih vratiti njoj u Srbiji. Neće biti po njenom i tačka. Decu može da viđa kad god hoće, zato što sam civilizovan čovek koji zna da je deci potrebna i majka. Ali da ih dobije, e to ne može nikada. Verujte mi na reč, ozbiljan sam – odbrusio je Turčin.

Jundžu tvrdi da se ne plaši, jer turska policija nema nameru da ga hapsi.

[adsenseyu1]

– Pustite me tih priča da nadležni organi ne mogu da nađu ni mene ni decu, pa me zbog toga ne hapse. Evo me u Turskoj, živim normalno sa decom i niko me niti goni, niti hapsi. Aktivan sam i na telefonu i na društvenim mrežama. Da vlasti ovde žele da me hapse, to bi davno uradile. Naravno da znaju gde sam. To što oni pričaju vašoj zemlji je jedno, a šta rade je drugo, tako da se ne bojim – kaže Ejup.

Na pitanje da li je preko Sirije pobegao u Iran i da tamo planira da proda najstariju ćerku Ajšu (12), Ejup je odgovorio:

– Istina je da smo bili u Iranu neko vreme. Tamo sam imao neke poslove koje sam morao da završim. Ajšu nisam prodao i ne znam odakle vam ta informacija. Sada sam sa decom zajedno u Turskoj. Ipak je ovo njihova zemlja, baš kao i moja. Primirili smo se i čekamo šta će sud da odluči– istakao je Jundžu.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Telegraf.rs /Izvor:Informer)

[adsenseyu2]

3 Comments on "TURČIN KOJI JE OTEO decu Slavici Burmazović se oglasio: RADIJE ĆU IH ZAPALITI, NEGO DA IH VRATIM MAJCI"

  1. neda djecu , pa nijesih to rodio . daje od turaka, kako si mogla da se udaš za turčina

  2. O tome kao mogućem scenariju je trebalo da misli kad se udavala za Turčina.Koliko je cenio vidi se po imenima dece.Muslimani.

  3. ПОРАВНАЊЕ ,ЖЕНИ ДОДЕЛИТИ НАЈМЛАЂЕ ДЕТЕ…………………

Comments are closed.