TUGA: Srbin Dimitrije Karan (25) POGINUO U SIRIJI, ratovao sa Rusima protiv islamskih terorista i NASTRADAO! (FOTO)

zastava

Foto: printskrin/fejsbuk

Dimitrije Saša Karan, navijač Vojvodine, poginuo je u borbi ruskih snaga i islamskih terorista

Navijač Vojvodine Dimitrije Saša Karan (25), poginuo je na ratištu u Siriji, gde se borio na strani Rusa. On je još pre nekoliko godina otišao da ratuje na strani Rusije, kada je izbio rat u Ukrajini, gde je vodio borbe za Novorusiji.

SRPKINJA IZ KRAGUJEVCA OBARA REKORD U BRANJU VIŠANJA: Za dan ubere 250 kilograma, a za JEDAN MESEC zaradi pravo MALO BOGATSTVO (VIDEO) (FOTO)

Informaciju o njegovoj pogibiji potvrdili su i članovi navijačke grupe Firma, koji su na svom forumu otvorili i posebnu temu na forumu u čast svog nastradalog saborca sa tribine.

[adsenseyu1]

Karan je pre nekoliko godina tribinu zamenio ratištem i kada je izbio sukob na istoku Ukrajine, otišao je na front da se bori na strani Novorusije. Nakon toga ratovao je za Ruse i u Siriji, gde je i poginuo u borbi protiv islamskih terorista.

Njegovi nekadašnji prijatelji iz navijačke grupe Firma ispunjeni su bolom dok pišu poruke kojima se opraštaju od njega.

Foto: Firma1989.com/forum

Foto: Firma1989.com/forum

Firmaš koji je pre par godina otišao na ratište u Novorusiju, poginuo je. Ne mogu da verujem da te više nema brate naš, tvoja Firma i tvoj Bulevar te nikada neće zaboraviti!

NAPRAVILA GREŠKU: Aca Lukas na LUCIDAN način saznao da ga Sonja vara sa Jarićem!

Počivaj u miru brate naš – piše u poruci jednog od navijača Vojvodine.

https://www.dnevne.rs/drustvo/de-niro-izjavio-britancima-srbija-je-jedna-od-najmanjih-drzava-u-evropi-ali-sa-najvecim-mukama-od-svih-ostalih-naroda

I Firma se oglasila Saopštenjem, kojim je otvorena nova tema na forumu.

Teška srca upućujemo poslednji pozdrav našem tragično nastradalom bratu. Ko ga je poznavao znao je koliko je voleo Vošu i Firmu, koliko je učestvovao u radu grupe, pre svog odlaska na front. Momak kome treba odati svako priznanje, a najviše za svoju pokazanu hrabrost i ljudskost.

[adsenseyu4]

Slika je sa njegove poslednje utakmice, Dinamo Minsk-Vojvodina, na koju je došao iz Moskve. Zauvek u našim srcima, tvoji drugari te zaboraviti nikad neće – piše u saopštenju Firme.

Dimitrije Karan je rodom iz Republike Srpske, iz Foče, a živeo je u Novom Sadu, gde je bio aktivan u radu navijačke grupe Firma, pre nego što se kao dobrovoljac prijavio za rat na strani Rusije.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]