TUGA DO NEBA: Umro Nedeljko Đukić, Srbija i Bosna u suzama (FOTO)

olupina

Foto: Telegraf, Facebook/Nedeljko Đukić

Nedeljkov otac je pokušao da ga medicinskim avionom prebaci na lečenje u Beč, ali se od toga odustalo zbog prevelikog rizika

SNIMAK SA MESTA JEZIVE NESREĆE: Od siline udarca šleper iskrčio 5 kolovoznih traka (VIDEO) (FOTO)

Bosanski državljanin sa prebivalištem u Austriji Nedeljko Đukić (21) preminuo je u niškom Kliničkom centru od posledica povreda koje je zadobio 2. avgusta u saobraćajnoj nesreći na naplatnoj rampi „Nais“ na autoputu Beograd – Niš.

Podsetimo, Nedeljko i njegov osamnaestogodišnji brat Neven putovali su iz Austrije na svadbu u Leskovac kada je u njihov „audi“ šleperom udario austrijski državljanin Valter Š. (60).

Stariji brat je zadobio višestruki prelom rebara, prelom noge, povredu glave i pluća koja je bila kobna dok je mlađi prošao sa prelomom butne kosti.

Njihov otac je pokušao da Nedeljka medicinskim avionom prebaci na dalje lečenje u Beč, ali se od toga odustalo zbog velikog rizika za njegov život. Neven je operisan i otpušten na kućno lečenje.

Protiv vozača šlepera je podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i oduzete su mu vozačka dozvola i pasoš.

[adsenseyu1][adsenseyu1]

( D. R. /Telegraf.rs)