TUGA DO NEBA: SAHRANJENA UČITELJICA IZ NOVOG SADA, lekari se i dalje bore za život njenog supruga! (FOTO)

nastradala

Foto: fejsbuk

NOVI SAD/TEMERIN – Komemorcija povodom tragične smrti mlade učiteljice Andrea Šoltiš (26) iz Srbobrana, održana je danas, dva sata pre njene sahrane, u Osnovnoj školi “Jožef Atila” u Novom Sadu.

Suze i neoposiva tuga obeležili su komemoraciju.

-Volela su je deca, ali i roditelji, bila je vredna, divna i odgovorna,  svakog dana na posao je dolazila nasmejana.

[adsenseyu4]

 

Bila je kolega kakvog je retko sresti – rekle su kolegeDirektor škole Dragan Utržan, kazao je da je ona bila prosvetni radnik za primer, te da su u školi, čim su čuli šta se desilo otišli kod njenih roditelja u Temerin, ali i roditelja njenog supruga Žolta (29) u Srbobranu, gde su videli i njihovo dete, koje ima samo godinu i po dana.

– Muž je u teškom stanju, bore se za njegov život u Urgentnom centru i prema poslednjim informacijama u kritičnom je stanju.

Nadamo se da će on  preživi, jer ostalo je detence, od godinu i po dana, da ne ostane bez oba roditelje – kazao je Utržan.

[adsenseyu5]

Nakon komemorcije, Andreu su na večni počinak na groblju u Temerinu, ispratili pored porodice i mnogobrojni prijatelji.

Na sahrani nije bio njen voljeni suprug Žolt  koji je i idalje teškog opšteg stanja i nalazi se na Odelenje intezivne nege Urgentnog centra KCV.

Podsetimo, mladi bračni par je i petak ujutru, svojim automobilom “ford fokus”, iz zasad neutvrđenih razloga, sleteo sa puta u odvodni kanal i isprevrtao se više puta, usled čega je Andrea ispala i na mestu ostala mrtva, a Žolt koji je vozio zadobio teške povrede i nalazi se u intezivnoj jedinici Urgentnog centra u Novom Sadu.

(Dnevne.rs /Izvor: S. S. Telegraf)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]