TUGA DO NEBA! Doktor Miroslav Vasić umro od korona virusa! (FOTO)

VEST

Dnevne.rs

Doktor Miroslav Vasić (56) iz Varvarina, kod koga je potvrđen virus korona pre dve nedelje, izgubio je bitku za život.

Važio je za vrhunskog stručnjaka, a u rodnom kraju gde je godinama nakon završenog Medicinskog faulteta u Nišu,imao privatnu praksu, bio je mnogima omiljeni lekar.

U poslednja dva dana, na žalost,ukupno pet smrtnih slučajeva iz Rasinskog okruga dovodi se u vezu sa KOVID-19: tri iz Kruševca,po jedan iz Ćićevca i Varvarina.

Dr Mića je bio izuzetan čovek, priznat stručnjak,svi smo zatečeni tužnim vestima-kaže za “Novosti” Vojkan Pavić, predsednik opštine Varvarin.

virus

Doktor Miroslav Vasić, Foto: Facebook printscreen

Živeli smo u istom selu Varvarin, nekih 500 metara udaljeni. Tu je godinama imao privatnu ordinaciju, bio je omiljeni lekar.

JEZIVO PROROČANSTVO starca Gavrila Gruzijskog: U poslednja vremena ne gledajte u nebo, samo u jednome je spas! (INFO)

U Domu zdravlja “Dr Vlastimir Gogić”, gde je dr Savić radio svojevremeno, ne mogu da veruju šta se dogodilo.-Strašno nam je žao zbog kolege, to je veliki gubitak za ceo kraj, svi smo potreseni, bio je veliki čovek, veliki doktor – kaže nam dr Jasmina Rakić,direktorka DZ u Varvarinu koji je posle Kruševca, najpogođeniji u okrugu.

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje, čak 88 potvrđenih slučajeva virusa korona registrovano je u Rasinskom okrugu.U samom Kruševcu potvrđeno je 60 slučajeva, u Varvarinu-15. Po 4 slučaja zabeleženo je u opštinama Trstenik,Aleksandrovac i Ćićevac. U opštini Brus potvrđen je jedan slučaj.

 

(Dnevne.rs,novosti,J.A.)