TUGA DO NEBA: Devojčica (15) se požalila na jake bolove u stomaku, nedugo zatim je preminula (INFO)

bolnica

Foto: printscreen/youtube/tv sitel

Devojčica (15) iz sela Dolna Gunovica kod Gostivara, na zapadu Makedonije, pre nekoliko dana se požalila na jake bolove u stomaku, a juče je umrla pod nerazjašnjenim okolnostima. Preminula je u kolima Hitne pomoći sa kojima je iz Gostivara bila prebačena u Urgentni centar u Skoplje.

Kada se devojčica požalila svojim roditejima da je boli stomak oni su je u subotu uveče odveli kod lekara.

Deset predivnih DEČIJIH IMENA koja smo „pozajmili“ od Rusa

Doktor ju je pregledao, a nakon primljene terapije bilo joj je mnogo boblje, pa se sa roditeljima vratila kući.

Međutim, juče joj je ponovo pozlilo, pa je sa povraćanjem i dijarejom oko 9 časova završila na infektivnom odelenju Opšte bolnice u Gostivaru.

[adsenseyu1]

Kada su dežurni lekari hteli da joj daju terapiju, devojčica je dobila jake grčeve u stomaku.

– Dežurni tim je pacijentkinju odmah prebacio u Urgentni centar, koji se nalazi u neposrednoj blizini. U međuvremenu, otkazalo joj je srce. Anesteziolog ju je reanimirao i uspeo je da vrati u život. Ubrzo smo, prema svim procedurama, organizovali transport do Skoplja –  navodi se u saopštenju bolnice iz Gostivara.

Na žalost, na pola puta do Skoplja, devojčici su u kolima Hitne pomoći otkazale funkcije vitalnih organa.

VODITELJKA GORICA NEŠOVIĆ IZGUBILA BRATA: Šok, tuga nepravda! ‘U TRI DANA se sve završilo, ostaju mi samo sećanja!’

Uprkos svim naporima medicinskog tima u ambulantnom vozilu, devojčicu nisu uspeli da ožive, pa su lekari u skopskom Urgentnom centru juče oko podne mogli samo da konstatuju smrt bez vidljivih tragova nasilja, stoji u policijskom izveštaju.

Telo 15-godišnje devojčice je predato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Skoplju, a nalazi treba da pokažu da li je trovanje ili nešto drugo uzrokovalo njenu smrt.

4 STVARI KOJE RODITELJI U SRBIJI TREBA DA ZNAJU KAKO BI ZAŠTITILI SVOJU DECU: Ako primetite bilo koji navedeni znak, odmah upozorite POLICIJU!

(Dnevne.rs/Izvor:D.J.,Telegraf.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]